Η «καλύτερη αγγελία όλων των εποχών» Όλη η Ελλάδα μιλάει για τον πιο φιλόξενο σπιτονοικοκύρη και το υπέροχο σπίτι του

April 18, 2024

Η «καλύτερη αγγελία όλων των εποχών» Όλη η Ελλάδα μιλάει για τον πιο φιλόξενο σπιτονοικοκύρη και το υπέροχο σπίτι του


Διαφ.

Μία αγγελία για ενοικίαση κατοικίας στη Βούλα διαδόθηκε στην κοινότητα «Το Forum των 3Β» στο Facebook, αφού ένας ιδιοκτήτης διαμερίσματος στην περιοχή των Νοτίων Προαστίων φαίνεται να προσφέρει τον χώρο σε λογικές για την περίοδο τιμές, χωρίς καμία διάκριση.

Σύμφωνα με το noupou.gr, στην αγγελία του αναφέρει πως ενδιαφέρεται για γονείς με παιδιά ή έφηβους, νέα ζευγάρια που θέλουν να φιλοξενούν φίλους τους στο σπίτι τους, λάτρεις των μηχανών ή ιδιοκτήτες κατοικιδίων που έχουν απορριφθεί από αλλού – χαρακτηριστικά που πολλοί σήμερα προσπαθούν να αποφύγουν κατά την επιλογή των ενοικιαστών τους.

Αυτή η προσέγγιση ήταν ο κύριος λόγος που η συγκεκριμένη αγγελία προσέλκυσε εκατοντάδες θετικά σχόλια και ακόμη και όσους δεν αναζητούν σπίτι να εκδηλωθούν…«Κύριε μου, με κάνετε να θέλω να το νοικιάζω, και ας μην το χρειάζομαι!! Είστε καταπληκτικός! Εύγε, και τυχερός οποίος το νοικιάσει!», είναι ένα από τα πολλά σχόλια.

Βούλα

Δείτε ολόκληρη την αγγελία:

«Αγαπητοί φίλοι, μετά από λίγα χρόνια που είχα ανεβάσει ποστ ότι ενοικιάζω το διαμέρισμά μου στη Βούλα – και παρά την αμφιβολία ότι θα είχε ανταπόκριση – η εξαιρετική οικογένεια, που έμενε μέχρι πρότινος εδω, δυστυχώς πρέπει να μετακομίσει. Έτσι λοιπόν, έχουμε και λέμε:

Ενοικιάζεται διαμέρισμα στην περιοχή της Βούλας, πλησίον της Πλ. Ελευθερίας και 300 μέτρα απο το Στεργίου σε ήσυχο δρόμο.

Είναι στα 80 τμ + 20 τμ βεράντα με 2 κρεβατοκάμαρες και 1 μπάνιο με πολύ ευρύχωρη κουζίνα και κοιτάζει νοτιά. Είναι διαμέρισμα 1ου ορόφου, σε μονοκατοικία με όλα τα κουφώματα απο αλουμίνιο και πίρους για περισσότερη ασφάλεια.

Θέρμανση με καλοριφέρ με φυσικό αέριο και εξοπλισμένο με air condition. Το σπίτι διαθέτει πυλωτή με χώρο στάθμευσης για ένα αυτοκίνητο και μηχανές.

Η τιμή θα είναι περίπου στα 11€/τμ συζητήσιμη

Τα κοινόχρηστα ειναι ελάχιστα μιας και (θα) είμαστε δυο διαμερίσματα.

Όπως είχα πει και στο πρώτο ποστ τότε, δεν βάζω φωτογραφίες γιατί οι φωτογραφίες ξεγελούν και η οικογένεια θα είναι ακόμα εδω για τις επόμενες 2 εδβομάδες απο την δημοσίευση αυτού του ποστ.

Επιτρέπεται, για να μην πω επιβάλλεται, οποιοδήποτε κατοικίδιο.

Υ/Γ: Επειδή με την οικογένεια που έμεινε εδώ αναπτύχθηκε εξαιρετική σχέση, θέλω να τονίσω ότι ΔΕΝ ψάχνω νοικάρη γενικά και αόριστα. Θέλω το σπίτι να γεμισει ζωή και να το χαρεί όποιος μείνει στο έπακρο. Έτσι λοιπόν, ΘΑ ΠΡΟΤΙΜΗΘΟΎΝ ενδιαφερόμενοι που:

είναι νέοι γονείς με νεά παιδάκια ή εφήβους,

νέα ζευγάρια που θέλουν να καλούν φίλους τους να ψήνουν, παρτάρουν και γενικά το ”ζουν”,

ιδιοκτήτες κατοικιδίων που έχουν δεχτεί απόρριψη ή απογοητευτεί απο την σχέση των γειτόνων τους λόγω των κατοικιδίων στην προηγούμενη κατοικία τους,

παθιασμένοι μηχανόβιοι που θα έχουν 3-4 μηχανές και δεν έχουν χώρο να τις βαζουν και να τις μαστορεύουν,

ανθρωποι που θέλουν – αγαπούν τον κήπο και τους αρέσει να πειραματίζονται με το πράσινο,

Ανθρωποι που αγαπούν το BBQ και την μάζωξη και θα ψήνουν στην αυλή λες και είναι Τσικνοπέμπτη.

Εν πάση περιπτώσει καταλάβατε τι θέλω να πω. Είστε ελεύθεροι και ευπρόσδεκτοι να έρθετε να δείτε το σπίτι και να γνωριστούμε. Ξαναεπισημαίνω οτι η τιμή είναι συζητήσιμη. Στείλτε μου μήνυμα για ότι είναι και με χαρά να σας γνωρίσω. Μεσίτες και λοιπά προφανώς ούτε για αστείο.

Αυτά τα ολίγα, σας ευχαριστώ…»


Πηγή

Διαβάστε επίσης: