«Πρέπει να μετάνιωσες για όσα είπες για τους γκέι»: Απηυδισμένος Φώτης Σεργουλόπουλος με Μιχάλη Ιατρόπουλο

April 19, 2024

«Πρέπει να μετάνιωσες για όσα είπες για τους γκέι»: Απηυδισμένος Φώτης Σεργουλόπουλος με Μιχάλη Ιατρόπουλο


Διαφ.

Ο Μιχάλης Ιατρόπουλος βρέθηκε στην εκπομπή «Πρωίαν σε είδον», χθες, Τετάρτη και μίλησε για την πορεία του στον χώρο της υποκριτικής και τα επόμενα επαγγελματικά του βήματα, ενώ έδωσε εξηγήσεις για μία παλιότερη δήλωσή του για τους ομοφυλόφιλους.

Κατά τη διάρκεια της κουβέντας, ο Φώτης Σεργουλόπουλος ρώτησε τον ηθοποιό «να σε ρωτήσω κάτι, βρε Μιχάλη… είπες νωρίτερα ότι γυρίζεις μία ταινία για την κακοποίηση των γυναικών. Τα πράγματα έχουν αλλάξει τα τελευταία χρόνια για τις γυναίκες, για τους ομοφυλόφιλους, ψηφίστηκε και ένα νομοσχέδιο πρόσφατα. Έχεις μετανιώσει για πράγματα που έχεις πει και τα οποία ίσως πλήγωσαν κάποιες ομάδες ανθρώπων;».

Ο Μιχάλης Ιατρόπουλος έχει υπερασπιστεί τους ομοφυλόφιλους

Ο Μιχάλης Ιατρόπουλος απάντησε «εγώ κάποτε μίλησα το 2008 στην εκπομπή του Μάκη Τριανταφυλλόπουλου, είχα ονομάσει κάπως άκομψα τους «προκλητικούς» ομοφυλόφιλους. Τι εννοώ «προκλητικοί»; Αυτοί που έχουν κακή συμπεριφορά, όταν ο άλλος είναι απαξιωτικός και υβριστικός απέναντί σου. Αυτό εννοούσα και παρεξηγήθηκε. Είμαι ένας λαϊκός άνθρωπος και εκφράζομαι έτσι, κάποιες φορές ξεχνιέμαι ότι είμαι στην τηλεόραση. Εγώ έχω υπερασπιστεί στη γειτονιά μου στη Θεσσαλονίκη πάρα πολύ αυτούς τους ανθρώπους. Έπαιζα ξύλο για να μην τους πειράζουν. Πάντα ήμουν υπέρ της ισότητας. Φυσικά και έχω μετανιώσει για κάποια πράγματα. Εγώ γεννήθηκα το ’65. Όταν ζεις από μικρός με αυτό το δηλητήριο, θεωρώ ότι έχω σταθεί αξιοπρεπώς».

Η δήλωση του Μιχάλη Ιατρόπουλου που παρεξηγήθηκε

«Για μένα είναι ο καλύτερος άνθρωπος»: Ο Μιχάλης Ιατρόπουλος «αθωώνει» τον Κωνσταντίνο Πολυχρονόπουλο

Τον Μιχάλη Ιατρόπουλο συνάντησε η κάμερα της εκπομπής «Γειά σου» και ο δημοσιογράφος Ισίδωρος Φίκαρης προκειμένου να τους πει όσα εκείνος είχε καταλάβει για τον Κωνσταντίνο Πολυχρονόπουλο, μιας και το σπίτι του βρίσκεται δίπλα στη δομή της κοινωνικής κουζίνας, «Ο άλλος άνθρωπος».

«Γνωριζόμαστε πολύ καλά και μένω ακριβώς δίπλα. Κάνει πολύ κόπο για πολλά χρόνια και βοηθάει τους ανθρώπους. Τώρα από εδώ και πέρα το τι κρύβει ο κάθε άνθρωπος, είναι αλλουνού παπά ευαγγέλιο. Είναι δεκάδες οι άνθρωποι που τρώνε. Τώρα τι να σας πω; Τα λεφτά μπορούν να αλλοιώσουν τον κάθε άνθρωπο» ανέφερε αρχικά ο Μιχάλης Ιατρόπουλος.

«Η γειτονιά τι να πει; Ό,τι ακούτε όλοι, αυτά λέει. Από εκεί και πέρα επειδή γνωρίζουμε τον άνθρωπο ότι έχει κάνει πολύ μεγάλο κόπο και αναμφισβήτητα έχει παράγει φιλανθρωπικό έργο… Τώρα αν έχει βάλει το δάχτυλο στο μέλι, είναι δικό του θέμα. Δεν μπορώ να κατακρίνω και να κρίνω έναν άνθρωπο. Όλοι τον έχουμε πιστέψει και αγαπήσει. Τώρα αν αποδειχθούν άλλα πράγματα, νομίζω θα στενοχωρηθούμε. Επαναλαμβάνω μόνο τα καλύτερα λόγια για αυτά που είδα και έβλεπα όλα αυτά τα χρόνια. Τώρα για αυτά που ακούγονται και βγαίνουν στο φως είναι ευθύνη του κ. Πολυχρονόπουλου και όχι δική μου. Ελπίζω να είναι ψέματα γιατί θα απογοητευτώ πολύ» είπε στη συνέχεια ο Μιχάλης Ιατρόπουλος.


Πηγή

Διαβάστε επίσης: