Άρπαξε τον σταυρό και την χτύπησε: Χαμός σε κηδεία πάνω από τον τάφο του νεκρού, ο αδερφός τσακώθηκε με τη νύφη

April 19, 2024
Πιάστηκε από τον σταυρό και την χτύπησε: Χαμός σε κηδεία πάνω από τον τάφο του νεκρού, ο αδερφός επιπλήχθη με τη νύφη.

Άρπαξε τον σταυρό και την χτύπησε: Χαμός σε κηδεία πάνω από τον τάφο του νεκρού, ο αδερφός τσακώθηκε με τη νύφη


Διαφ.

Ο αδερφός του εκλιπόντος, στη Θεσσαλονίκη, παρέθεσε τη δική του εκδοχή για το επεισόδιο που συνέβη με τη νύφη του πάνω από τα μνήματα, μια ασυνήθιστη κατάσταση που έφερε το περιστατικό στο φως της δημοσιότητας και απασχόλησε τους δικαστές του Τριμελούς Πλημμελειοδικείου Θεσσαλονίκης.

Στο εδώλιο του κατηγορουμένου εμφανίστηκε ο 60χρονος, ο οποίος, κατά τη διάρκεια της κηδείας του αδελφού του, φαίνεται να αντέδρασε σε μια προηγούμενη προσβολή από τη νύφη του. Η περίσταση αυτή φέρεται να προκάλεσε οργή στον κατηγορούμενο, ο οποίος, όπως καταγγέλθηκε, αποφάσισε να προβεί σε ένα εκτρώματικό περιστατικό: αρπάζοντας ένα μαρμάρινο σταυρό από έναν παρακείμενο τάφο, τον χρησιμοποίησε για να χτυπήσει τη νύφη στο κεφάλι.

Η Άλλη Εκδοχή:

Ο αδελφός του εκλιπόντος όμως έδωσε τη δική του εκδοχή για το τι έγινε την ώρα που κήδευε τον 56χρονο: Δεν την χτύπησα εγώ, αυτή από την βιασύνη της σκόνταψε κι έπεσε και μέσα και σκοτώθηκε και με το φόρτωσε γιατί έχουμε πολλά θέματα εδώ πέρα, μαλώνει με όλο τον κόσμο. Έχει θέματα η γυναίκα, θέλει ψυχίατρο, δεν είναι καλά ανέφερε σχετικά σύμφωνα με το Live News του Mega.

Επίσης ισχυρίζεται πως δεν έγινε τίποτα από όλα αυτά που καταγγέλλει η σύζυγος του αδελφού του. Όπως πρόσθεσε μάλιστα, η φράση που άκουσε από το στόμα της για τον αδερφό του Ο Θεός να σε συγχωρέσει για το κακό που μου ‘κανες, εγώ σε συγχωρώ και τον εξόργισε, δεν τον έκανε να σε καμία περίπτωση να ασκήσει βία πάνω της. Ήρθε για να κάνει φασαρία η γυναίκα, δεν ήρθε για να συγχωρέσει. Άμα θες να συγχωρέσεις, πας ανάβεις ένα κερί και τσακίζεσαι φεύγεις. Αυτή από την βιασύνη της για να φύγει μπουρδουκλώθηκε κι έπεσε πάνω στο μνήμα το διπλανό και το διέλυσε κιόλας. Και κακώς δεν το βγάλαμε καμία φωτογραφία να το ‘χουμε να φαίνεται υπογράμμισε.


Πηγή

Διαβάστε επίσης: