«Γνώρισα την Κατερίνα όταν ήρθε να πάρει αυτόγραφο για την αδελφή της, ζήτησα το κινητό της, ήταν κεραυνοβόλος έρωτας»

April 19, 2024

«Γνώρισα την Κατερίνα όταν ήρθε να πάρει αυτόγραφο για την αδελφή της, ζήτησα το κινητό της, ήταν κεραυνοβόλος έρωτας»


Διαφ.

Ο Δημήτρης Κόκοτας, παρά τα πολλά χρόνια που έχει παντρευτεί την Κατερίνα και την κόρη που έχουν αποκτήσει μαζί, προτιμά να κρατά την προσωπική του ζωή μακριά από το κέντρο της δημοσιότητας και σπάνια κάνει δημόσιες εμφανίσεις με την οικογένειά του.

Πρόσφατα, σχολιάζοντας τη σχέση της κόρης του με τη μνήμη του πατέρα του, του αείμνηστου Σταμάτη Κόκοτα, ο γνωστός τραγουδιστής αποκάλυψε: «Και στο παιδί μου της λέω “κάνε ό,τι θέλεις” όσον αφορά πράγματα που έχουν να κάνουν με τον παππού και τη γιαγιά γιατί μου λέει “ο παππούς δεν θα το δει αυτό” και της λέω παιδί μου εκεί που είναι ο παππούς τα βλέπει όλα. Την αγαπούσε πολύ την κόρη μου».

Δημήτρης Κόκοτας: Τα όσα ανέφερε

Ο ίδιος μιλάει για τις γυναίκες της ζωής του και αποκαλύπτει καθημερινές στιγμές μαζί τους που για εκείνον είναι πολύτιμες.

  • Είσαι μαζί με την Κατερίνα 20 χρόνια και παντρεμένοι περίπου μία δεκαετία. Πώς γνωριστήκατε;

Είχε έρθει να πάρει αυτόγραφο για τη μικρή της αδελφή και έτσι γνωριστήκαμε. Της έδωσα το αυτόγραφο και της ζήτησα το τηλέφωνό της, γιατί μου άρεσε πολύ και ήθελα να την ξαναδώ. Ήταν κεραυνοβόλος έρωτας; Ήταν κεραυνοβόλος έρωτας, με την πρώτη ματιά, και είναι ακόμη.

  • Έχετε μια κορούλα, τη Ριάνα, που είναι 11,5 ετών. Τι κάνετε μαζί;

Περνάμε όσο περισσότερο χρόνο μπορούμε με το παιδί. Το πιο σημαντικό πράγμα, πιστεύω, που κάνουμε μαζί της είναι ότι συζητάμε και παίζουμε πάντα ένα παιχνίδι, όπου κάνει τη δασκάλα και εμείς τους μαθητές. Έτσι η Ριάνα έμαθε από το νηπιαγωγείο όλα τα μαθήματα.

  • Θέλετε να κάνετε άλλο παιδί;

Εννοείται ότι θέλουμε να κάνουμε και άλλο παιδί. Ο Θεός σού τα δίνει, όμως, όταν θέλει Εκείνος.

Ακολουθούν φωτογραφίες:

Κάνουν ευχέλαια στο J2US: Πέθανε η μάνα της Άντζελας, έμφραγμα ο Κόκοτας, τροχαίο ο Ξανθόπουλος, κάηκε το αμάξι του Αμούτζα

Για 11η ημέρα παραμένει στη ΜΕΘ ο τραγουδιστής Δημήτρης Κόκοτας, μετά από το καρδιακό επεισόδιο που υπέστη ενώ έκανε πρόβες για το J2Us.

Θυμίζουμε πως εκτός από το έμφραγμα του τραγουδιστή Δημήτρη Κόκοτα, που έγινε λίγες μέρες, μετά το τροχαίο ατύχημα στο οποίο ενεπλάκη ο Γιάννης Ξανθόπουλος, ο οποίος επίσης συμμετείχε στο σόου, τώρα το περασμένο Σάββατο κάηκε το αμάξι του ηθοποιού Γιώργου Αμούτζα ενώ ο ίδιος βρίσκονταν επί σκηνής! .

Το πρωί της Δευτέρας 8/4 η Σταματίνα Τσιμτσιλή και η τηλεοπτική παρέα της αναφέρθηκαν στο γεγονός ότι το Σάββατο κάηκε ολοσχερώς το αυτοκίνητο του Γιώργου Αμούτζα το οποίο το είχε παρκαρισμένο στο πάρκινγκ έξω από τα ακίνητα Γαλατσίου.

Επίσης, η Τίνα Μεσσαροπούλου ανέφερε στον αέρα ότι έκαναν ευχέλαιο και υπήρξε κι εκεί ένα ατύχημα ενώ αναφέρθηκε και στην κατάσταση της υγείας του Δημήτρη Κόκοτα.

Πιο συγκεκριμένα, είπε η δημοσιογράφος: «Την ώρα που γινόταν ο αγιασμός, εκεί στο μπολάκι που βάζουμε τον αγιασμό, έσπασε το μπολ παιδιά. Ξεκίνησε με την Άντζελα Δημητρίου, μετά στο τραγικό δυστύχημα με τον Γιάννη Ξανθόπουλο, στη συνέχεια το σκληρό και τραγικό περιστατικό με τον Δημήτρη Κόκοτα. Είναι ακόμα στη ΜΕΘ και χαροπαλεύει ο άνθρωπος, είναι πολύ δύσκολη η κατάστασή του. Έμμεσα με τον Βασίλη Μπισμπίκη και τον Χρήστο Χατζηπαναγιώτη -Δέσποινα Βανδή- Βίκυ Σταυροπούλου. Τώρα αυτό που συνέβη με τον Γιώργο Αμούτζα».

Και κατέληξε η Τίνα Μεσσαροπούλου: «Επίσης να σας πω ότι και σε αυτό το live υπήρξαν 2-3 περιστατικά. Ο ένας ανέβασε πίεση, ο άλλος…».


Πηγή

Διαβάστε επίσης: