Έτρεχαν όλοι πανικόβλητοι, ανησυχία για την Μαρίνα Σάττι: Ξαφνική αδιαθεσία στο πάρτι για την συμμετοχή στη Eurovision

April 19, 2024

Έτρεχαν όλοι πανικόβλητοι, ανησυχία για την Μαρίνα Σάττι: Ξαφνική αδιαθεσία στο πάρτι για την συμμετοχή στη Eurovision


Διαφ.

Αιφνιδία αδιαθεσία παρουσίασε η Μαρίνα Σάττι κατά το πάρτι που διοργανώθηκε για την ελληνική συμμετοχή στη Eurovision.

Η αναπάντεχη αυτή κατάσταση καταγράφηκε από την κάμερα της εκπομπής «Super Κατερίνα», καθώς οργανωτές του πάρτι ήταν οι Eurofans μεταξύ άλλων.

Όπως έγινε γνωστό: «Αισθάνθηκε μία πίεση γιατί ήταν και πολύς ο κόσμος αλλά λίγο μετά ανέβηκε στην σκηνή και έκανε αυτό που ξέρει, να μας θαμπώνει όλους μας με τη φωνάρα της».

Βέβαια, όταν ανέβηκε στη σκηνή, ξέχασε ακόμα και την αδιαθεσία της και… έβαλε φωτιά στο πάρτι!

Εν συνεχεία, η Μαρίνα Σάττι είπε στις κάμερες για τα αρνητικά σχόλια για την πλαστική καρέκλα και για τον φραπέ: «Δεν είπα ποτέ αυτή τη φράση, αν δείτε πώς κόπηκε η ερώτηση και η απάντηση. Δεν εκφράζει την αισθητική μου. Αυτό που είπα είναι ότι αυτές οι εικόνες είναι ελληνικές και αληθινές και όχι αλλοιωμένες».

Έξαλλοι στην Εκκλησία με τη Μαρίνα Σάττι «Τεράστιο λάθος αυτό. Δεν γίνεται να κάνεις τον παπά και να ψάλλεις»

Η εκπρόσωπος της χώρας μας στην φετινή eurovision Μαρίνα Σάττι  είναι σίγουρα ένα από τα πλέον συζητήσιμα πρόσωπα τον τελευταίο καιρό. Τόσο και με το τραγούδι της φετινής συμμετοχής “Ζάρι”  καθώς έχει προκαλέσει ποίκιλες αντιδράσεις. Αλλά και με το ταπεραμέντο και τον εκρηκτικό της χαρακτήρα. Αυτή τη φορά προκάλεσε αντιδράσεις στον χώρο της εκκλησίας και σε αρκετούς που περιστρέφονται γύρω από αυτήν.

Μαρίνα Σάττι: «Σκανδάλισε» τους εκκλησιαστικούς κύκλους

Η Μαρίνα Σάττι φαίνεται ότι προκάλεσε αντιδράσεις στους κύκλους της εκκλησίας, καθώς κοινοποίησε ένα βίντεο από το TikTok όπου τρεις νεαροί ερμηνεύουν το «Ζάρι» σαν να είναι ένας εκκλησιαστικός ύμνος . Το συγκεκριμένο βίντεο  δεν πέρασε απαρατήρητο και από την ελληνική showbiz και σχολιάστηκε στην εκπομπή «Super Κατερίνα» και θεωρήθηκε αρκετά αστείο. Ωστόσο, ο Ανδρέας Καραγιάννης δεν φάνηκε να δείχνει τον ίδιο ενθουσιασμό με αυτήν την εκτέλεση του τραγουδιού κατά τη διάρκεια τηλεφωνικής σύνδεσης με την εκπομπή.

Και όπως χαρακτηριστικά ανέφερε: «Εξαρχής είναι λάθος αυτό. Δεν γίνεται να υποδύεσαι ότι είσαι παπάς και ότι ψάλλεις ύμνους. Αυτοί που ψάλλουν ύμνους είναι καταρτισμένοι, το έχουνε σπουδάσει. Δεν μπορεί να βγαίνει ο μαντραχαλάς και να υποδύεται ότι κάνει τους ύμνους»

Α. Καραγάννης για διασκευή του «Ζάρι»: «Τρεις μαντραχαλάδες με μούσια κοροϊδεύουν βυζαντινούς ύμνους»


Πηγή

Διαβάστε επίσης: