Παίζει το τελευταίο του χαρτί μετά τις αποχωρήσεις: Η κίνηση απελπıσίας του Ατζούν για να “αναστήσει” το Survivor

April 22, 2024

Παίζει το τελευταίο του χαρτί μετά τις αποχωρήσεις: Η κίνηση απελπıσίας του Ατζούν για να “αναστήσει” το Survivor


Διαφ.

Σε κατάσταση πανικού βρίσκεται ο Ατζούν Ιλιτζαλί και η παραγωγή του Survivor μετά τις μαζικές αποχωρήσεις δυνατών παικτών.

Συγκεκριμένα παρελθόν από το Survivor αποτελούν οι Τζέιμς Καφετζής, Αλέξης Παππάς και Σάββας Γκέντσογλου, τινάζοντας στην ουσία τον αέρα την συνέχεια του Survivor. Όπως σας είχαμε αποκαλύψει και στο παρελθόν το μεγάλο πρόβλημα της παραγωγής είναι πως μέσα στο παιχνίδι έχουν παραμείνει αρκετοί αδιάφοροι παίκτες, οι οποίοι δεν απασχολούν καθόλου το τηλεοπτικό κοινό και τα social media. Βέβαια σ’ αυτό έχει βάλει το χεράκι της και η παραγωγή αφού είχε αποφασίσει να προβάλει περισσότερο άλλους παίκτες που είναι αρεστοί. Πλέον όμως υπάρχει πρόβλημα.

Γιώργος Παπαχαραλάμπους, Χριστόφοδος Ταξίδης, Ντάνιελ και Θοδωρής Τουρκογέωργος είναι για παράδειγμα τέσσερις παίκτες που αν υπήρχε η ψηφοφορία του κοινού θα είχαν αποχωρήσει από την πρώτη εβδομάδα παρουσίας τους στο παιχνίδι. 2 μήνες μετά την είσοδό τους είναι εντελώς αδιάφοροι προς το τηλεοπτικό κοινό την ίδια ώρα που αποχωρούν πολλοί παίκτες στους οποίους η παραγωγή του Survivor είχε ποντάρει πολλά.

Survivor 2024: Ποια είναι η κίνηση απελπισίας του Ατζούν

Όπως βλέπουμε στο trailer ξαφνικά ο Γιώργος Παπαχαραλάμπους, ενώ για δύο μήνες ήταν εξαφανισμένος, γίνεται πρωταγωνιστής και δείχνει ένα επιθετικό πρόσωπο προς τα κορίτσια της μπλε ομάδας. Εκεί που δεν έβγαζε «κιχ» ξαφνικά βγαίνει στην αντεπίθεση.

Τι έγινε και ξύπνησε ξανφικά; Μα φυσικά η παραγωγή προσπαθεί να ενεργοποιήσει και τους αδιάφορους παίκτες ώστε να βρει νέους πρωταγωνιστές με τους οποίους θα ταυτιστούν οι τηλεθεατές. Τώρα είναι αργά όμως θα πούμε εμείς. Το ποτάμι δεν γυρίζει πίσω…

Μαθεύτηκε ο λόγος: Γι’αυτό αποχώρησε άρον-άρον ο Αλέξης Παππάς από το Survivor – “Ζαλίζει” η αμοιβή του

Παρελθόν από το Survivor 2024 αποτελεί ο Αλέξης Παππάς, με τον Γιώργο Λιανό να ανακοινώνει τον λόγο της αποχώρησής του.

Συγκεκριμένα ο Γιώργος Λιανός στο επεισόδιο της Κυριακής (21/04) αποκάλυψε στους παίκτες πως ο Αλέξης Παππάς αποχωρεί για οικογενειακούς λόγους.

«Πριν προχωρήσουμε, έχω να σας κάνω μια σημαντική ανακοίνωση η οποία επηρεάζει και τις δυο ομάδες. Κυρίως όμως την κόκκινη ομάδα. Μετά την αποχώρηση του Τζέιμς Καφετζή, είχαμε άλλη μια οικειοθελή αποχώρηση για λόγους προσωπικούς, για λόγους οικογενειακούς.

Ο παίκτης, λοιπόν, ο οποίος δεν είναι πλέον μαζί μας και θα στερηθεί η κόκκινη ομάδα είναι ο Αλέξης Παππάς» σημείωσε χαρακτηριστικά ο Γιώργος Λιανός, με τους παίκτες του Survivor να αιφνιδιάζονται στο άκουσμα της ανακοίνωσής του. Μάλιστα. Πάμε παρακάτω. Ποιος είναι ο πραγματικός λόγος αποχώρησης του Αλέξη Παππά όμως;


Πηγή

Διαβάστε επίσης: