Παγωμάρα στον αέρα του ΑΝΤ1: «Θα πω κάτι που θα σας σοκάρει και το λέω για 1η φορά», το ξεστόμισε ο Λιάγκας για Παπανώτα

April 27, 2024

Παγωμάρα στον αέρα του ΑΝΤ1: «Θα πω κάτι που θα σας σοκάρει και το λέω για 1η φορά», το ξεστόμισε ο Λιάγκας για Παπανώτα


Διαφ.

Ο Γιώργος Λιάγκας σχολίασε τις δηλώσεις του Στέφανου Κασσελάκη και τη σημερινή απάντηση του Δημήτρη Παπανώτα και μάλιστα έκανε μία αποκάλυψη.

Όπως υπογράμμισε ο παρουσιαστής της εκπομπής “Το Πρωινό”, απευθυνόμενος στον Δημήτρη Παπανώτα, «βρε Δημήτρη μου, εγώ στα έλεγα από αυτή εδώ την εκπομπή, αλλά εσύ δεν με άκουσες. Βάζεις λυτούς και δεμένους να τον συναντήσεις και δεν μπορείς να τον συναντήσεις για κάποιο λόγο. Δεν καταλαβαίνεις ότι μετά την κρίση που του ζητάς να σε ακούσει, δεν πρόκειται να σε ακούσει; Δεν σε ακούει ούτε καν όταν είσαι υποψήφιος με το κόμμα του και ζητάς ένα ραντεβού για να βγάλετε μια φωτογραφία και δεν στο δίνει το ραντεβού. Δεν καταλαβαίνεις πως όταν έρθει η στραβή –που ήρθε η στραβή- τότε είναι που δεν θα σε δει καθόλου; Τι δεν καταλαβαίνει ο Δημήτρης;».

Η αποκάλυψη του Γιώργου Λιάγκα

Και συμπλήρωσε ο Γιώργος Λιάγκας «συγγνώμη, θα σας πω τώρα κάτι που θα σας σοκάρει. Ξέρετε από πού έμαθε ο Παπανώτας τη διαγραφή του; Από τη Μαίρη Αρώνη, το λέω για πρώτη φορά. Από τη συνεργάτιδά μας που κλείνει τους καλεσμένους και τις συνεντεύξεις. Μιλούσαν στο τηλέφωνο και βγήκε εκείνη τη στιγμή η ανακοίνωση, Ο Παπανώτας έπαθε σοκ όταν του είπε. Δεν τον είχε ενημερώσει κανείς ότι διαγράφεται».

Ο Γιώργος Λιάγκας τα είπε “έξω από τα δόντια” στον Δημήτρη Παπανώτα

Τέλος, ο παρουσιαστής του ΑΝΤ1 επεσήμανε «Δημήτρη, σε διέγραψαν και δεν σε ενημέρωσαν καν, δεν είχαν την ευγένεια να σε ενημερώσουν. Κι εσύ λες ότι δεν σε άκουσε ο πρόεδρος, πού να σε ακούσει; Αφού γενικότερα δεν σε έβλεπε, το λέω και μεταφορικά αυτό. Δεν ήσουν στο οπτικό του πεδίο. Τι άλλο δεν καταλαβαίνεις; Ο Δημήτρης έκανε ένα λάθος, πήγε εκεί που δεν τον ήθελαν».

«Σφαχτηκαν» στον αέρα Γιώργος Λιάγκας και Άρια Καλύβα: «Με προσβάλει αυτό που κάνεις… Δεν στο επιτρέπω»

Στη σημερινή εκπομπή στο  Πρωινό η συζήτηση για την υποψηφιότητα του Γιώργου Αυτιά με τη Νέα Δημοκρατία, εξελίχθηκε σε έναν έντονο διάλογο μεταξύ του Γιώργου Λιάγκα και της Άριας Καλύβα. Οι δύο παρουσιαστές δεν έδειχναν να συμφωνούν και να “βγαίνει” συνεννόηση και σύντομα η κόντρα τους έφτασε σε αρκετά υψηλά επίπεδα έντασης.

O Γιώργος Λιάγκας «μαλλıά κουβάρια» με την Άρια Καλύβα

Αρχικά ο Γιώργος Λιάγκας δήλωσε «Ο Γιώργος Αυτιάς -το ξαναλέω γιατί μπορεί να μην το καταλαβαίνεις, επειδή είσαι 2-3 χρόνια στην τηλεόραση και να μην ξέρεις τι γίνεται στον χώρο αυτό- δεν είναι ένας απλά μορφωμένος άνθρωπος και ένας καλός δημοσιογράφος»,

Με την Άρια Καλύβα να απαντάει: «Η αντίληψη δεν έχει να κάνει με τον χώρο της τηλεόρασης Γιώργο μου».

Για να πάρει και πάλι την σκυτάλη ο Γ. Λιάγκας: «Ο Γιώργος Αυτιάς θα έπρεπε να έχεις καταλάβει ότι είναι ένας τηλεοπτικός superstar. είτε σου αρέσει είτε δεν σου αρέσει» Και η ένταση έγινε ακόμα μεγαλύτερη…

Δείτε και το σχετικό απόσπασμα

Όλος ο διάλογος και η ένταση ανάμεσα σε Γιώργο Λιάγκα και η Άρια Καλύβα

Γ.Λ. Ποια είναι η πολιτική θέση του Γιώργου Αυτιά;

Α.Κ. Αμφισβητείς ότι αυτός ο άνθρωπος έχει το περιεχόμενο να υπηρετήσει τον ρόλο τον οποίο έχει επιλέξει;

Γ.Λ. Μαζί μιλάμε;

Α.Κ. Ναι, μαζί μιλάμε.

Γ.Λ. Και γιατί δεν μου απαντάς σε αυτό που σε ρωτάω; Γιατί μου απαντάς σε κάτι άλλο;

Α.Κ. Γιατί δεν δέχεσαι την αντίθετη άποψη;

Γ.Λ. Σε ρωτάω ποια είναι η πολιτική του θέση και με ρωτάς αν αμφιβάλλω ότι θα είναι καλός. Δεν μπορώ να βγάλω άκρη μαζί σου, λυπάμαι. Το παιχνιδάκι αυτό το δικό σου δεν το συνεχίζω. να έρχονται εδώ οι παπάδες να μου το παίζουν μάγκες το δέχομαι, αλλά με τους συνεργάτες μου που είμαστε πολλές ώρες κάθε μέρα μαζί. Θεωρώ ότι με προσβάλει το γεγονός ότι σε ρωτάω κάτι άλλο και μου απαντάς σε κάτι άλλο. Με προσβάλει εμένα προσωπικά η θέση σου και η στάση σου σήμερα. Πραγματικά εμένα με προσβάλει.


Πηγή

Διαβάστε επίσης: