Μέτρησε τα κεράκια & αποκάλυψε την ηλικία της: Τόσο χρονών είναι η Αννίτα Πάνια, όλοι την είχαν για νεότερη

April 28, 2024
Μετρά τα κεράκια και αποκάλυψε την ηλικία της: Η Αννίτα Πάνια είναι τόσων ετών, όλοι τη θεωρούσαν πιο νέα.

Μέτρησε τα κεράκια & αποκάλυψε την ηλικία της: Τόσο χρονών είναι η Αννίτα Πάνια, όλοι την είχαν για νεότερη


Διαφ.

Ξεχωριστά ήταν τα φετινά γενέθλια της Αννίτας Πάνια, η οποία γιόρτασε τα 54 έτη της on air στην εκπομπή της Next Please.

Το Σάββατο 27/04 η αγαπημένη παρουσιάστρια γιόρτασε τα 54 της χρόνια στο πλατό της εκπομπής της και οι συνεργάτες της ετοίμασαν μία ιδιαίτερη έκπληξη.

Συγκεκριμένα, κατά τη διάρκεια της εκπομπής της οι συνεργάτες της πρόβαλαν ένα quiz το οποίο έλεγε:

“Ο Al Pacino είχε γενέθλια πριν από 2 ημέρες και έγινε 84 ετών. Την ίδια ημέρα η Αννίτα Πάνια έγινε…” και ο παίκτης το Next Please έπρεπε να διαλέξει τη σωστή απάντηση.

width=760

Έπειτα, μπήκαν στο πλατό οι συνεργάτες της με μπαλόνια και μία εντυπωσιακή τούρτα για να της ευχηθούν!

Εκείνη εμφανώς συγκινημένη είπε “Ευχαριστώ πάρα πολύ. Ευχαριστώ τους συνεργάτες μου, ευχαριστώ και το κανάλι. Ευχαριστώ για όλες τις ευχές σας. Ευχαριστώ και τους τηλεθεατές. Ευχαριστώ όλους τους φίλους μου και τους αγαπημένους, όλους τους ανθρώπους με τους οποίους δουλεύουμε μαζί”.

Έπειτα, προβλήθηκε ένα σύντομο βιντεάκι με τους αγαπημένους της να τις στέλνουν τις ευχές τους.

Δείτε την έκπληξη στην Αννίτα Πάνια εδώ:

Τηλεφώνημα για βόμβα στο Open: Έτρεχε με τα μπικουτί στο κεφάλι η Αννίτα Πάνια και βαφόταν στο αυτοκίνητο

Η Αννίτα Πάνια έκανε το μακιγιάζ για την εκπομπή της μέσα στο αυτοκίνητο, αφού τηλεφώνησαν για βόμβα στο OPEN.

Ειδικότερα, την ώρα που η παρουσιάστρια ετοιμαζόταν για να βγει στον αέρα της εκπομπής “Next Please”, έμαθε από την αστυνομία, που μόλις είχε καταφτάσει στις εγκαταστάσεις του OPEN, ότι έγινε προειδοποιητικό τηλεφώνημα για βόμβα.

Στο αυτοκίνητο της Αννίτας Πάνια η προετοιμασία πριν βγει στον αέρα

Έτσι, η παρουσιάστρια βρέθηκε στο αυτοκίνητό της και με τη βοήθεια της μακιγιέζ, συνέχισε την προετοιμασία της, σε περίπτωση που θα κατάφερνε να βγει αέρα, όπως και έγινε.

Έχοντας μπικουτί στο κεφάλι και μένοντας ακίνητη, για να κάνει τη δουλειά της η μακιγιέζ, η παρουσιάστρια έδειξε ατάραχη από την αλλαγή των συνθηκών της προετοιμασίας της και μάλιστα, το διασκέδασε με τους συνεργάτες της.

Σημειώνεται ότι το τηλεφώνημα για βόμβα στον τηλεοπτικό σταθμό έγινε λίγη ώρα πριν την έναρξη του τηλεπαιχνιδιού, που μεταδίδεται ζωντανά και γι’ αυτό στη θέση του, στη ροή του προγράμματος, μπήκε η ταξιδιωτική εκπομπή του Τάσου Δούση, μέχρι να εξακριβωθεί ότι όλου οι εργαζόμενοι είναι ασφαλείς.


Πηγή

Διαβάστε επίσης: