Καταπέλτης η Σίσσυ Χρηστίδου κατά του Ηλία Ψινάκη: «Έχω παγώσει, άναδρο αυτό που έκανε»

April 28, 2024

Καταπέλτης η Σίσσυ Χρηστίδου κατά του Ηλία Ψινάκη: «Έχω παγώσει, άναδρο αυτό που έκανε»


Διαφ.

Στο χθεσινό Just the Two of Us είχαμε στιγμές έντασης ανάμεσα στον Ηλία Ψινάκη και την Πηνελόπη Αναστασοπούλου με κεντρικό αποδέκτη τη σύζυγο του Ιαν Στρατή, Μαίρη Συνατσάκη.

Ηλίας Ψινάκης: «Πρόστυχο αυτό που είχε κάνει η κυρία Συνατσάκη, ο Ίαν Στρατής είναι κύριος»

Ενώ το συγκεκριμένο περιστατικό συζητήθηκε έντονα και το πρωί της Κυριακής 28/4 στην εκπομπή «Χαμογέλα και πάλι».  Ενώ μετά την προβολή του σχετικού ρεπορτάζ σχετικά με όσα συνέβησαν στο τηλεοπτικό show και το περιστατικό  με την Κατερίνα Λιόλιου τοποθετήθηκε και η Σίσσυ Χρηστίδου.

Ο Ηλίας Ψινάκης εξήγησε τον λόγο που ξέσπασε εναντίον της Μαίρης Συνατσάκη στην εκπομπή J2US του Σαββάτου 27/4 και σχολίασε επίσης τη στάση του Ίαν Στρατή σε όλο αυτό.

Ο Ηλίας Ψινάκης ανέφερε αρχικά : «Δεν είναι θέμα της Πηνελόπης Αναστασοπούλου. Εγώ το θέμα που είχα ήταν με την κυρία αυτή που έχει παντρευτεί ο coach, ο κύριος Στρατής, ο οποίος είναι υπέροχος, μεγάλος καλλιτέχνης»

Ενώ σε σχετική ερώτηση για το εαν  μετάνιωσε για το ξέσπασμά δήλωσε: «Δεν ξέρω την λέξη μετανιώνω. Γιατί να μετανιώσω; Ο Ίαν Στρατής δεν ενοχλήθηκε, είπε “ψηφίστε μας”, αντέδρασε πάρα πολύ έξυπνα, είναι πολύ κύριος»

«Αυτό που είχε κάνει τότε η κυρία Συνατσάκη, ήταν πρόστυχο. Όχι προς το πρόσωπό μου, εμένα δε με νοιάζει. Άρχισε, ως σταυροφόρος του #Metoo να με λέει βιαστή και άρχισαν όλοι να βρίζουν την κυρία Λιόλιου που επί μια εβδομάδα έκλαιγε και κρυβόταν στο σπίτι της γιατί την κατηγορούσαν ότι δεν αντιμετώπισε τον δράκο του Σέιχ Σου και δεν τον έβαλε στη θέση του.

Θεωρώ πρόστυχο να χρησιμοποιείς. για να πουλήσεις δυο ρουχαλάκια, ένα τόσο σπουδαίο και ιερό κίνημα. Αυτό δεν πρέπει να το πιάνεις στο στόμα σου, αυτό βοηθάει μόνο. Δεν μπορεί να πουλάει ρουχαλάκια αυτό το κίνημα» πρόσθεσε ο Ηλίας Ψινάκης.

«Έχω παγώσει, με προβληματίζει το ότι δε βλέπει το λάθος»

«Εγώ ζορίζομαι πάρα πολύ αυτή τη στιγμή. Το απόσπασμα με την κυρία Λιόλιου το είδα τώρα, δεν ήξερα χθες σε τι αναφερόταν. Έχω παγώσει. Έχοντας απόλυτη αντίληψη για το ότι η τηλεόραση όσο πιο πίσω πας, τόσο χειρότερα πράγματα θα δεις. Θα ήθελα πάρα πολύ να ακούσω τι έχει να πει η κυρία Λιόλιου. Είναι πολύ σημαντικό.

Αν η κυρία Λιόλιου έκλαιγε για μια εβδομάδα, ίσως είναι για άλλο λόγο και όχι για την ανάρτηση της Μαίρης, γιατί όλο αυτό της συνέβη δημόσια. Θα ήθελα πάρα πολύ να ακούσω τι έχει να πει…. Πάρα πολύ αμήχανο, άβολο και με κάνει και προβληματίζομαι…».

«Ο Ηλίας Ψινάκης, που δεν γνωρίζω προσωπικά, είναι ένας άνθρωπος που εδώ βλέπω ότι επιμένει… Αυτό που είχε γράψει η Μαίρη ήταν πολύ διακριτικό, εγώ πιο πολλά θα περίμενα σε ένα τέτοιο σκηνικό από τη Μαίρη»

«Είναι τόσο απλό, η Μαίρη όσο μιλάει, φέρνει αντιδράσεις, δε μαζεύει κόσμο, τον κόσμο της τον έχει. Ενδεχομένως να χάνει κόσμο» είπε στη συνέχεια η Σίσσυ Χρηστίδου μετά την προβολή της νέας ανάρτησης της Μαίρης Συνατσάκη.

Ο Παύλος Σταματόπουλος ονόμασε τον Ηλία Ψινάκη ως άνανδρο γιατί επανέφερε το θέμα αυτό μετά από τρία χρόνια χωρίς τη Μαίρη Συνατσάκη παρών, ενώ ο Νίκος Συρίγος  εκνευρισμένος δηλώνει ότι αυτός ο κύκλος χυδαιότητας πρέπει να σταματήσει κάποια στιγμή.

«Στις δηλώσεις που έκανε μετά, που δε βλέπεις να ανατρέπεται αυτό που έχει γίνει, λέει ότι η Μαίρη τον λέει βιαστή, που δεν ισχύει, η Μαίρη χαρακτήρισε την πράξη και όχι τον άνθρωπο, αυτή η αντιμετώπιση από τον Ηλία Ψινάκη, το 2024, το ότι δε βλέπουμε το λάθος, με προβληματίζει» κατέληξε η παρουσιάστρια.

Σίσσυ Χρηστίδου: «Κόλαφος» κατά του Ηλία Ψινάκη

Ηλίας Ψινάκης σε Ίαν Στρατή: «Δεν μου ήσασταν συμπαθής, δεν συμπαθώ τη γυναίκα σας»

Η Πηνελόπη Αναστασοπούλου και ο Ίαν Στρατής μάγεψαν στο μουσικό live του J2US με το τραγούδι «Μη γυρίσεις ξανά» και μάλιστα ο Σταμάτης Φασουλής χαρακτήρισε την εμφάνισή τους άριστη.

Και η Καίτη Γαρμπή και η Βίκυ Σταυροπούλου ευχαριστήθηκαν βλέποντας τη μαγική ερμηνεία τους και μάλιστα ανέφεραν εξ αρχής ότι θα βάλουν «10».

Ο Ηλίας Ψινάκης εξίσου ανέφερε πως είναι φαν τους και ότι η Πηνελόπη Αναστασοπούλου είναι καταπληκτική. Επιπλέον ανέφερε πως είναι «άδικο» για τους άλλους που η ηθοποιός βγαίνει θεά αλλά τελικά της έβαλε…6. Συγκεκριμένα είπε: «Κύριε Στρατή, δεν σας είχα δει live ποτέ. Είστε καταπληκτικός. Δεν μου ήσασταν συμπαθής γιατί δεν συμπαθώ τη γυναίκα σας! Είστε καταπληκτικός, έμεινα! Κυρία Αναστασοπούλου είμαι φαν σας. Δεν είναι δίκαιο όλοι να προσπαθούν και να βγαίνετε θεά!».


Πηγή

Διαβάστε επίσης: