Σκυλάκι Τρέχει Σε Γυναίκα Σε Βενζινάδικο Και Εκείνη Το Ερωτεύεται Και Το Υιοθετεί (vid)

March 10, 2022

Σκυλάκι Τρέχει Σε Γυναίκα Σε Βενζινάδικο Και Εκείνη Το Ερωτεύεται Και Το Υιοθετεί (vid)


Διαφ.

Σκυλάκι Τρέχει Σε Γυναίκα Σε Βενζινάδικο Και Εκείνη Το Ερωτεύεται Και Το Υιοθετεί

Μεταφερόμαστε στην Ουκρανία, στην Ουκρανία πριν τον πόλεμο για μια ευχάριστη είδηση. Ένα σκυλάκι περιφερόταν στην περιοχή γύρω από το βενζινάδικο και έκανε πάντα χαρές και γλύκιες στους ανθρώπους που έβλεπε.



Αυτή η μικρή κρεμ και μπεζ περιφέρεται στην περιοχή, χαιρετώντας τους ανθρώπους καθώς ζητά φαγητό, στοργή ή και τα δύο. Πάντα αγαπούσε τους ανθρώπους και έδειχνε μόνο ευγένεια παρά την κατάστασή της.

Είναι τακτική στο βενζινάδικο.

Περπατάει στο πάρκινγκ όπου βρίσκονται τα φορτηγά. Χαζεύει μπροστά στο μαγαζί όπου περνούν πελάτες. Και παίζει στο γρασίδι κοντά στο σταθμό.

Κανείς δεν ήξερε από πού προερχόταν ή αν την είχε ποτέ κάποιος κάποια στιγμή στη ζωή της. Το μόνο που γνωρίζουν τα μέλη του προσωπικού είναι ότι είναι εκεί για πολύ καιρό. Γέννησε μάλιστα και κουτάβια τότε.

Κάπως έτσι τη συνάντησε ένας διασώστης ζώων.

Το κανάλι YouTube Love Furry Friends δημοσιεύει βίντεο από τη διάσωσή τους, ειδικά εγκαταλελειμμένα και αδέσποτα σκυλιά. Στη σελίδα “σχετικά”, η ιδιοκτήτρια του καναλιού είπε ότι είναι απλώς μια σκυλόφιλη που ήθελε να δώσει στα σκυλιά το σπίτι που τους αξίζει.

Τα έξοδα για τις διαδικασίες μετά τη διάσωση καλύπτονται από δικά της χρήματα. Μάλιστα κανονίζει η ίδια δωρεάν τις υιοθεσίες.

Είπε ότι ελπίζει οι ενέργειές της να εμπνεύσουν την αλλαγή, ώστε οι άλλοι να μπορούν να τα βρουν με τον εαυτό τους και να μεταδώσουν αγάπη και φροντίδα ειδικά σε ζώα που έχουν ανάγκη.

Ήταν το τέλειο άτομο για αυτό το μικρό σκυλάκι.

Ο διασώστης ζήτησε γύρω από τον σταθμό να ελέγξει την κατάσταση του σκύλου. Αφού έμαθε ότι ο σκύλος ήταν εκεί έξω μόνη της, αποφάσισε να πάρει τον σκύλο μαζί της.

Η ευγενική της διάθεση και η παιχνιδιάρικη φύση της, την έκαναν ακόμα πιο αξιαγάπητη. Από εδώ και πέρα, θα έχει τη φροντίδα και την αγάπη που πάντα λαχταρούσε.

Πρώτα στο κτηνιατρείο.

Ο σκύλος, που τώρα ονομάζεται Linda, ελέγχθηκε για παράσιτα και ψύλλους. Ο κτηνίατρος έλεγξε επίσης τη γενική ευεξία και τη γενική της υγεία.

Έχει φλεγμονή σε μερικά από τα μέρη του σώματος της και τσιμπούρια κολλάνε στο δέρμα της. Με φάρμακα και εμβόλια, ήλπιζαν ότι η κατάσταση της Linda θα βελτιωθεί τις επόμενες εβδομάδες.

Επόμενος σταθμός τους είναι η περιποίηση.

Βρισκόμενη έξω για πολύ καιρό, η γούνα της Linda είναι μπερδεμένη και βρώμικη. Για να αποφευχθεί η μόλυνση και άλλες προσβολές στο δέρμα της, υποβλήθηκε σε γενική περιποίηση.

Υπάρχει επίσης ένας άλλος σκοπός για αυτήν την επίσκεψη. Αν μπορούσαν να καθαρίσουν τη Λίντα, θα είχε περισσότερες πιθανότητες να υιοθετηθεί.

Τέλος, πήρε τη Λίντα στο σπίτι της.

Τη στιγμή που έφτασε εκεί, ήταν πολύ χαρούμενη. Το κρεβάτι είναι ζεστό και το φαγητό είναι άφθονο. Έχει ακόμη και έναν συμπαίκτη – ένα από τα υιοθετημένα κουτάβια του διασώστη.

Τελικά, ο σκύλος του βενζινάδικου βρήκε τους κατάλληλους ανθρώπους για να τη φροντίσουν. Υιοθετήθηκε σε ένα παντοτινό σπίτι, αλλά είμαστε σίγουροι ότι δεν θα ξεχάσει ποτέ την καλοσύνη και τη ζεστασιά που πήρε από το άτομο που τη έσωσε.

Δείτε πώς άλλαξε η ζωή αυτού του σκύλου μετά από μια συνάντηση με έναν λάτρη σκύλου.
Εδώ είναι η διάσωσή του και το νέο της ξεκίνημα σε βίντεο:
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ αυτή την ιστορία με τους φίλους και την οικογένειά σας.


Πηγή

Διαβάστε επίσης: