Γυναίκα αλλάζει για πάντα τη ζωή του κάποτε παραμελημένου σκύλου

April 8, 2022

Γυναίκα αλλάζει για πάντα τη ζωή του κάποτε παραμελημένου σκύλου


Διαφ.

Η υιοθεσία ενός σκύλου σημαίνει αλλαγή της ζωής του τελευταίου, αλλά και της ίδιας του της ύπαρξης. Η ιστορία της Leslie Dvorack και του σκύλου της Gracie είναι μια από τις πιο όμορφες ιστορίες. Το ζώο και η κηδεμόνας του δεν ήταν ποτέ τόσο χαρούμενοι.



Το περασμένο φθινόπωρο, η SPCA στη Βρετανική Κολομβία ( BC SPCA ) παρενέβη σε μια ιδιοκτησία στο Πρίνστον , στο δυτικό Καναδά, για να διασώσει έναν αριθμό ρεκόρ παραμέλησης ζώων. Στην πραγματικότητα, 97 ζούσαν σε άθλιες συνθήκες. Στην πλειοψηφία τους σκύλοι διαφόρων ηλικιών, αλλά και γάτες και άλογα.

Η μοίρα τους είχε συγκινήσει πολλούς χρήστες του Διαδικτύου στη χώρα όπως και αλλού στον κόσμο. Εκατοντάδες οικογένειες είχαν έρθει σε επαφή με την BC SPCA με στόχο να υιοθετήσουν τα διασωθέντα ζώα. Μεταξύ αυτών που υιοθέτησαν ήταν η Leslie Dvorack .

« Ήθελα απεγνωσμένα να πάρω ένα στο σπίτι και να του δώσω κάθε ευκαιρία να γίνει ο σταρ που έπρεπε να γίνει » . Τελικά υιοθέτησε την Gracie , έναν μίγμα Poodle 4 ετών. Ένα σκυλάκι που έχει γίνει « λαμπερό σημείο » στη ζωή του νέου της ιδιοκτήτη.

Τα περισσότερα από τα ζώα που διασώθηκαν στο Πρίνστον υπέφεραν από υποσιτισμό, αφυδάτωση και διάφορες ασθένειες. Μερικοί ήταν αλυσοδεμένοι όλη την ώρα. Τα δύο τρίτα των κουταβιών είχαν παρβοϊό , επειδή δεν είχαν εμβολιαστεί . Όλοι μεταφέρθηκαν στο κέντρο BC SPCA στην Kelowna για εξέταση και θεραπεία και στη συνέχεια μεταφέρθηκαν σε άλλα καταφύγια. Οι τυχεροί υιοθετήθηκαν.

Ο καθένας έχει μεταμορφώσει τη ζωή του άλλου

Η ανακάλυψη της οικογενειακής ζωής δεν ήταν εύκολη για αυτούς, που δεν είχαν συνηθίσει να αλληλεπιδρούν με τους ανθρώπους. Η Γκρέισι δεν ήταν η εξαίρεση. Η Leslie Dvorack θυμάται την ακραία ντροπαλότητα της όταν πρωτογνωρίστηκαν , « Την πήρα στην αγκαλιά μου και απλά κάθισε εκεί. Ήταν ήρεμη και ακίνητη. Δεν μπορούσα ούτε να την κοιτάξω στο πρόσωπο. Ήταν τόσο νευρική. ”

Ωστόσο, με τον καιρό και την πολλή αγάπη, η σκυλίτσα βγήκε σταδιακά από την απομόνωσή της. Έγινε όλο και πιο ενεργητική, παιχνιδιάρικη και σίγουρη. Η Leslie Dvorack άλλαξε εντελώς τη ζωή της Gracie , αλλά η Gracie έκανε το ίδιο για εκείνη. « Κάθε πρωί κοιτάς αυτό το προσωπάκι και απλά λες στον εαυτό σου ότι μπορείς να περάσεις τα πάντα σήμερα », καταλήγει.


Πηγή

Διαβάστε επίσης: