Μύκονος: Είδε την απόδειξη και «έμεινε» – Ζήτησαν 78€ τιπ «με το ζόρι» και 520€ για 2 κοκτέιλ και μία μερίδα φαΐ

May 12, 2022

Μύκονος: Είδε την απόδειξη και «έμεινε» – Ζήτησαν 78€ τιπ «με το ζόρι» και 520€ για 2 κοκτέιλ και μία μερίδα φαΐ


Διαφ.Μύκονος: Αίσθηση έχει προκαλέσει η καταγγελία που έκανε μία Αμερικανίδα για εστιατόριο στο νησί των ανέμων, όπου βρέθηκε για τις διακοπές της.

Σύμφωνα με δημοσιεύματα, εστιατόριο στη Μύκονο χρέωσε Αμερικανίδα τουρίστρια 520 ευρώ για δύο κοκτέιλ και μια μερίδα καβουροπόδαρα και φιλοδώρημα 78 ευρώ, χωρίς την έγκρισή της.

«Μου είπαν ότι οφείλω 600 ευρώ για δύο κοκτέιλ και μια μερίδα καβουροπόδαρα και μετά είδα στην απόδειξη ότι είχαν χρεώσει 520 ευρώ και τα υπόλοιπα τα χρέωσαν ως φιλοδώρημα, χωρίς να μου το πουν» ανέφερε στην τουριστική πράκτορα που είχε κανονίσει το ταξίδι της στο νησί. «Μάλιστα μου είπε ότι χθες μετά το περιστατικό, κατά την διάρκεια ξενάγησης στα αξιοθέατα του νησιού, έπεσε πάνω σε συμπατριώτη της, τον οποίο είχαν χρεώσει 1.000 ευρώ στο ίδιο εστιατόριο και ήταν έξαλλος» είπε στο protothema.gr η τουριστική πράκτορας.

Μύκονος: Τι δήλωσε η τουρίστρια για το εστιατόριο στο νησί

«Περάσαμε μια όμορφη μέρα στην παραλία αλλά σε παρακαλώ, προειδοποίησε μελλοντικούς σου πελάτες ότι το εστιατόριο- μπαρ που επισκεφτήκαμε, μας χρέωσε 600 ευρώ για δυο κόκτειλ και μια μερίδα καβουροπόδαρα» ανέφερε η τουρίστρια στο μήνυμά της προς την τουριστική πράκτορα.

Μύκονος

«Ενώ ξέραμε ότι ο λογαριασμός δεν θα υπερέβαινε τα 200 ευρώ, ξαφνικά μας ζητάνε να πληρώσουμε 600 ευρώ! Μάλιστα έβαλαν τρεις άντρες μπροστά μας όταν αρνήθηκα να πληρώσω γιατί αυτά που μας ζητούσαν ήταν εξωφρενικά. Το μοναδικό επιπλέον έξοδο ήταν ότι είχαμε καθίσει τρεις ώρες σε δυο ξαπλώστρες του καταστήματος. Φεύγοντας οι ντόπιοι μου είπαν ότι πελάτες ειδοποιούν συνεχώς την αστυνομία για παρόμοια περιστατικά που αφορούν το συγκεκριμένο μαγαζί, όμως ποτέ δεν γίνεται τίποτα» πρόσθεσε η Αμερικανίδα.

Η γυναίκα πρόκειται να καταθέσει μήνυση στην Υποδιεύθυνση Αστυνομίας Μυκόνου κατά των υπευθύνων του εστιατορίου καθώς υποστηρίζει ότι δέχτηκε απειλές από εργαζόμενους του κέντρου εστίασης, όταν αρνήθηκε να πληρώσει τα 600 ευρώ.


Πηγή

Διαβάστε επίσης: