Γιάννης Στανκογλου: «Με έχουν "μαγέψει" ή μου έριξαν κάτι στο ποτό μου και μου πήραν όλα τα χρήματα»

June 2, 2022

Γιάννης Στανκογλου: «Με έχουν “μαγέψει” ή μου έριξαν κάτι στο ποτό μου και μου πήραν όλα τα χρήματα»


Διαφ.Ο Γιάννης Στάνκογλου σε συνέντευξή του στην εκπομπή “MEGA Καλημέρα”, μίλησε για τη σχέση του με τα παιδιά του, τα «άγρια» νιάτα του, το λόγο που τον συνέλαβαν, ενώ αποκάλυψε και πώς του έκλεψαν χρήματα.

Όπως υπογράμμισε ο ηθοποιός «προς το τέλος της Γ’ λυκείου άρχισα να διαβάζω αρκετά, μου άρεσε. Στη δραματική σχολή μπήκα γιατί με γοήτευαν αυτά που μου έλεγαν φίλοι μου ότι έκαναν εκεί».

Για την αναγνωρισιμότητα και το κατά πόσο τον έχει βοηθήσει στη ζωή του, ο Γιάννης Στάνκογλου επεσήμανε «η αναγνωρισιμότητα με βοήθησε σε κάτι ουρές στην τράπεζα. Αν και δε θέλω».

Σχετικά με τα παιδιά του, σημείωσε ότι «τα παιδιά μου δε βλέπουν τόσο τηλεόραση, αλλά έχουν δει όλες τις παραστάσεις μου. Η κόρη μου παίζει θέατρο μαζί με τη μαμά της. Μακάρι να ξεφύγει από το επάγγελμά μας, γιατί δεν είναι εύκολη η δουλειά του ηθοποιού».

Ο Γιάννης Στάνκογλου είχε άγρια νιάτα

Για τα παιδικά χρόνια και τα νιάτα του, ο Γιάννης Στάνκογλου τόνισε «έζησα αρκετά ελεύθερα παιδικά χρόνια, η εμπιστοσύνη είναι το πρώτο που προσπαθώ να καλλιεργήσω με τα παιδιά μου. Έχω κάνει πάρα πολλά στους γονείς μου: Έχω γυρίσει με σπασμένη μύτη από κλαμπ, με έχουν δει μέσα σε κλούβα των ΜΑΤ για εξακρίβωση στοιχείων στο γήπεδο, είναι τόσα πολλά…».

Όσον αφορά τον ελεύθερο χρόνο του, πρόσθεσε «κάνω τα πάντα και βρίσκω ελεύθερο χρόνο για τα παιδιά μου. Είναι η προτεραιότητά μου», ενώ για το πώς αντιμετωπίζει το πέρασμα του χρόνου, είπε «μου αρέσει να βλέπω τις ρυτίδες μου, που μεγαλώνω. Μου αρέσει που μεγαλώνω και κάνω αυτό που θέλω».

Το θαύμα του Γιάννη Στάνκογλου είναι τα παιδιά του

Ερωτηθείς για το αν έχει βιώσει κάποιο θαύμα, ο Γιάννης Στάνκογλου εξομολογήθηκε «το δικό μου θαύμα είναι τα παιδιά μου», ενώ για τον «παράξενο» τρόπο που τον είχαν κλέψει, αποκάλυψε «μέσα στη ζάλη και την παραζάλη με έχουν “μαγέψει” ή κάτι μου έριξαν στο ποτό και μου πήραν τα χρήματα. Το περιστατικό έγινε στη Μαλαισία και μου πήραν 400-500 ευρώ. Ζήτησα να μου στείλουν χρήματα από την Ελλάδα για να επιστρέψω».

Τέλος, για τα επαγγελματικά του αυτή την περίοδο, κατέληξε «φτάνουμε προς το τέλος των γυρισμάτων της σειράς “Όρκος” της ΕΡΤ, ήταν μια δουλειά που χάρηκα πολύ, κάτι καινούργιο για εμένα. Το καλοκαίρι θα κάνουμε περιοδεία με τον “Προμηθέα Δεσμώτη”».


Πηγή

Διαβάστε επίσης: