Έχασε 50 κιλά, "έχτισε" κopμi φέτες: Eτσι εivαι ο «Πέτρος Μπαλαφούτης» από τη «Πολυκατοικία», 11 χρόνια μετά

June 21, 2022

Έχασε 50 κιλά, "έχτισε" κopμi φέτες: Eτσι εivαι ο «Πέτρος Μπαλαφούτης» από τη «Πολυκατοικία», 11 χρόνια μετά


Διαφ.Ο Γιώργος Λιάτης, ο οποίος υποδύθηκε τον «Πέτρο Μπαλαφούτη» στη δημοφιλή σειρά του Mega «Πολυκατοικία» δεν θυμίζει σε τίποτα η σημερινή του εικόνα, με τον «γιο του διαχειριστή» που έχουμε στον μυαλό μας.

Ο 26χρονος Γιώργος Λιάτης έχει χάσει σχεδόν 50 κιλά, ενώ μάλιστα είχε μιλήσει για την προσπάθειά του αυτή σε μία συνέντευξη που είχε παραχωρήσει πριν χρόνια στην εκπομπή της Τατιάνας Στεφανίδου.

Γιώργος Λιάτης: Η μάχη για την απώλεια βάρους

Ο ίδιος μάλιστα είχε αποκαλύψει σε άλλη συνέντευξή του πως αποφάσισε να εγκαταλείψει την υποκριτική και επιθυμεί να ασχοληθεί με την πολιτική.

Για την προσπάθεια του να χάσει κιλά, ο ίδιος είχε δηλώσει: «Η αλήθεια είναι ότι έχω πάει σε πολλούς διατροφολόγους, καμιά 10αριά. Στην αρχή πάντα ακολουθούσα το πρόγραμμα, αλλά έβλεπα ότι δεν μου ταιριάζουν. Για εμένα το μυστικό είναι να κάνεις ένα πρόγραμμα που να είναι προσαρμοσμένο σε εσένα, να θες να το κάνεις και να μπορείς να το κάνεις. Για την απόφαση μου να χάσω τα κιλά δεν έγινε κάποιο συγκεκριμένο γεγονός, ίσως επειδή μεγάλωσα. Πήρα της διατροφές και τις συνένωσα ώστε να με βολεύουν. Άρχισα να χάνω κιλά μετά τα 16 και χάνω ακόμα».

Δείτε παρακάτω φωτογραφίες του Γιώργου Λιάτη:

Γιώργος Λιάτης

Γιώργος Λιάτης


Πηγή

Διαβάστε επίσης: