Ξημέρωσε «μαύρη» Κυριακή για τη Μαρία Σάκκαρη: Ανακοίνωσε τα δυσάρεστα η ίδια, δυστυχώς περνάει δύσκολες ώρες

June 26, 2022

Ξημέρωσε «μαύρη» Κυριακή για τη Μαρία Σάκκαρη: Ανακοίνωσε τα δυσάρεστα η ίδια, δυστυχώς περνάει δύσκολες ώρες


Διαφ.



Η Μαρία Σάκκαρη «έχασε» τον άνθρωπο από τον οποίον πήρε το αρχικό γονίδιο και μυήθηκε στον κόσμο του τένις, στον οποίο διαπρέπει.

Δύσκολες ώρες περνά η Μαρία Σάκκαρη καθώς έφυγε από τη ζωή ο αγαπημένος της παππούς. Το γνωστοποίησε η μητέρα της μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram.

Η μητέρα της γνωστής αθλήτριας, Αγγελική Κανελλοπούλου, τον αποχαιρέτησε με μια συγκινητική ανάρτηση στον προσωπικό της λογαριασμό.

Ανήρτησε μια παλιά της φωτογραφία μαζί του και έγραψε στη λεζάντα «Αγαπημένε μου μπαμπάκα Ήσουν ο καλύτερος μπαμπάς του κόσμου και ο καλύτερος. προπονητής του τένις Θα είσαι πάντα μέσα μου μαζί μου. Μαζί μας!».

Δείτε την ανάρτηση που έκανε η μητέρα της Μαρίας Σάκκαρη

View this post on Instagram

A post shared by Angeliki Kanellopoulou (@angelikikanellopoulou)

Ο Δημήτρης Κανελλόπουλος αποτέλεσε ένα πολύ σπουδαίο κεφάλαιο στην ιστορία του ελληνικού τένις και του Ομίλου Αντισφαίρισης Αθηνών, όπου ξεκίνησε την επαφή του με το άθλημα ως ball boy το 1948.

Αργότερα, ακολούθησε η τεράστια επιτυχία της κόρης του, Αγγελικής Κανελλοπούλου, ενώ η κληρονομιά του συνεχίζεται μέχρι σήμερα μέσω των εγγονών του, Μαρία Σάκκαρη και Δήμητρα Παύλου.


Πηγή

Διαβάστε επίσης: