Τζούλια Αλεξανδpάτοu: «Ο γιατpός είπε ότι το μωpό μοu είναι πολύ όμορφο στο βίντεο»

August 18, 2022

Τζούλια Αλεξανδpάτοu: «Ο γιατρός είπε ότι το μωpό μου είναι πολύ όμορφο στο βίντεο»


Τζούλια Αλεξανδpάτοu: «Ο γιατρός είπε ότι το μωpό μου είναι πολύ όμορφο στο βίντεο»

Η Τζούλια Αλεξανδράτου είναι ιδιαίτερα ενεργή στο instagram και ενημερώνει συχνά τους ακολούθους της για την εγκυμοσύνη της.

Η Τζούλια Αλεξανδράτου μας κάνει ενημέρωση για την εγκυμοσύνηΣε ένα νέο βίντεο στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, που τράβηξε κατά τη διάρκεια της επίσκεψής στον γυναικολόγο, δείχνει τόσο τον εαυτό της όσο και το έμβρυο από την οθόνη του γιατρού που της έκανε τον υπέρηχο.

Πολύ όμορφο το μωρό της Τζούλιας ΑλεξανδράτουΣτη συνέχεια, το δημοσίευσε μέσω Instagram stories και έγραψε «Ενημέρωση εγκυμοσύνης. Ερείπιο. Ο γιατρός είπε ότι το μωρό είναι πολύ όμορφο. Πού την είδε τώρα την ομορφιά εκεί μέσα…».


Διαφ.
Πολύ όμοpφο το μωρό της Τζούλιας ΑλεξανδράτοuΣτη συνέχεια, το δημοσίευσε μέσω Instagram stories και έγραψε «Ενημέρωση εγκυμοσύνης. Ερείπιο. Ο γιατρός είπε ότι το μωρό είναι πολύ όμορφο. Πού την είδε τώρα την ομορφιά εκεί μέσαR...Η Τζούλια Αλεξανδράτου είναι ιδιαίτερα ενεργή στο instagram και ενημερώνει συχνά τους ακολούθους της για την εγκυμοσύνη της.

Η Τζούλια Αλεξανδράτου μας κάνει ενημέρωση για την εγκυμοσύνη

Σε ένα νέο βίντεο στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, που τράβηξε κατά τη διάρκεια της επίσκεψής στον γυναικολόγο, δείχνει τόσο τον εαυτό της όσο και το έμβρυο από την οθόνη του γιατρού που της έκανε τον υπέρηχο.

Πολύ όμορφο το μωρό της Τζούλιας Αλεξανδράτου

Στη συνέχεια, το δημοσίευσε μέσω Instagram stories και έγραψε «Ενημέρωση εγκυμοσύνης. Ερείπιο. Ο γιατρός είπε ότι το μωρό είναι πολύ όμορφο. Πού την είδε τώρα την ομορφιά εκεί μέσα…».


Πηγή
Κάντε κλικ εδώ για να διαβάσετε περισσότερα...

Διαβάστε επίσης: