"Πpος τοuς ξερόλες..": Η οpγισμένη απάντηση της Τούνη στο "κpάξιμο" για το γεύμα ποu επέλεξε στην εγκυμοσύνη

August 21, 2022

"Πpος τοuς ξερόλες..": Η οpγισμένη απάντηση της Τούνη στο "κpάξιμο" για το γεύμα που επέλεξε στην εγκυμοσύνη


Διαφ.Μπορεί η Ιωάννα Τούνη να διανύει την πιο ευτυχισμένη περίοδο της ζωής της όμως δεν παύει να δέχεται αρνητικά σχόλια και να απαντάει σε αυτά.

Το απόγευμα του Σαββάτου 20 Αυγούστου η Ιωάννα Τούνη μαζί με τον Δημήτρη Αλεξάνδρου και φιλικά τους πρόσωπα βρέθηκε στην Κατερίνη για να απολαύσει τον ήλιο και τη θάλασσα.

Μετά τις βουτιές, όλη η παρέα δείπνισε σε ξενοδοχείο της περιοχής.

Μόλις η Ιωάννα Τούνη έδειξε στους διαδικτυακούς της φίλους στα social media ότι έφαγε σούσι, δέχτηκε πολλά επικριτικά μηνύματα.

Διαβάζοντάς τα, η Ιωάννα στη συνέχεια δημοσίευσε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram δύο βίντεο και απάντησε στα αρνητικά μηνύματα που έλαβε εξαιτίας της επιλογής που έκανε να φάει σούσι.

«Μόλις έχω φτάσει σπίτι και μου έχετε στείλει ένα κάρο μηνύματα γιατί σούσι στην εγκυμοσύνη. Παιδιά στην εγκυμοσύνη απαγορεύονται τα ωμά αλλά υπάρχει και μαγειρεμένο σούσι, είτε τηγανιτό και στο φούρνο ακόμα. Σούσι μαγειρεμένο μπορώ να το φάω και αυτό πήρα και έφαγα. Μην ανησυχείται για την υγεία μου, είμαι μια χαρά. Ξέρω ότι είμαι έγκυος και ξέρω τι να αποφεύγω. Ευχαριστώ», είπε η Ιωάννα Τούνη και πρόσθεσε: «Προς τους ξερόλες του ινστα. Μια έγκυος γυναίκα μπορεί να φάει σούσι, εφόσον αυτό είναι μαγειρεμένο. Τα ωμά απαγορεύονται, όχι το σούσι..Τώρα σας παρακαλώ αφήστε με να φάω χωρίς πρήξιμο».Πηγή

Διαβάστε επίσης: