Ξεσπά η Καίτη Φίνοu για το "πεpιθώpιο": "33 σίpιαλ έγιναν και δε με πήραν. Θέλω να μάθω γιατί; Είμαι χοντρή;"

October 3, 2022

Ξεσπά η Καίτη Φίνοu για το “πεpιθώpιο”: “33 σίριαλ έγιναν και δε με πήραν. Θέλω να μάθω γιατί; Είμαι χοντρή;”


Διαφ.



Το παράπονο της για τις συνθήκες που επικρατούν στον κλάδο των ηθοποιών και την ακούσια αποχή της από την τηλεόραση εξέφρασε η Καίτη Φίνου.

Καλεσμένη της Μαρίας Μπακοδήμου βρέθηκε η Καίτη Φίνου, την Κυριακή, στο πλατό της εκπομπής «Γεια σου» στον ΣΚΑΪ.

Πιο συγκεκριμένα, η Καίτη Φίνου σημείωσε χαρακτηριστικά πως «θέλω να κάνω περιοδεία και να βγω από την Αθήνα. Δεν μπορώ την Αθήνα, με έχει κουράσει. Όταν δεν δουλεύεις είναι και το οικονομικό αλλά χάνεις και την υγεία σου. Μαρία, δεν σε παίρνει μόνο από κάτω… Δεν θέλεις να κάνεις και μπάνιο… Αυτό είναι κατάθλιψη απλά το είπα με άλλον τρόπο. Είμαι από τους ανθρώπους που ότι και αν πω ότι μου συνέβη, για να δώσω μάθημα σε κάποιους άλλους, θα με προσπεράσουν. Τα λέμε δηλαδή τώρα μια χαρά και θα βγει μεθαύριο ένα όνομα που πουλάει τώρα και θα πουν, “πέρασε κατάθλιψη” και “πω, πω τι έγινε”. Και να τα καλέσματα για να δουλεύουν σε εκπομπές και να για σίριαλ, ενώ εμένα με προσπέρασαν έτσι».

«Το ότι δεν βρίσκομαι πουθενά δεν είναι δική μου επιλογή και το ξέρουν όλοι! Το έχω πει, έχω κάνει και μόνη βίντεο στο Instagram… Παιδιά, εγώ εδώ είμαι! 33 σίριαλ έγιναν, 33! Γιατί; Είμαι των 80s; Θέλω να μάθω το γιατί απ’ όλους όσους παίζουν σε σίριαλ».

«Φορούσα βλεφαρίδες, αλλά μήπως τώρα δεν φοράνε; Φορούσα παγιέτες που ήταν η μόδα, αλλά μήπως τώρα δεν φοράνε; Γιατί είμαι χοντρή; Μου το ‘χουν πει! Μου έχει πει γνωστός θεατρικός παραγωγός, “έτσι όπως έγινες”…Έτσι, λέει, με έμαθαν» πρόσθεσε, επίσης, η Καίτη Φίνου στο ψυχαγωγικό μαγκαζίνο της Μαρίας Μπακοδήμου στον ΣΚΑΪ.


Πηγή

Διαβάστε επίσης: