20 χρόνια μετά: Σταυροπούλου & Βογιατζάκη αναβίωσαν επική σκηνή από το "Ταίρι" και "ρίχνουν" το διαδίκτυο

December 27, 2022

20 χρόνια μετά: Σταυροπούλου & Βογιατζάκη αναβίωσαν επική σκηνή από το “Ταίρι” και “ρίχνουν” το διαδίκτυο


Διαφ.

Το «Είσαι το ταίρι μου» θεωρείται μία από πιο επιτυχημένες σειρές της ελληνικής τηλεόρασης και ακόμα και μετά από 21 χρόνια, συνεχίζει να κάνει υψηλά νούμερα τηλεθέασης στις επαναλήψεις.



Με αφορμή, λοιπόν, την επανάληψη της σειράς αυτή την περίοδο, οι δύο αγαπημένες ηθοποιοί, Βίκυ Σταυροπούλου και Σοφία Βογιατζάκη, που πρωταγωνιστούσαν στην σειρά ως Στέλλα και Τούλα αντίστοιχα, αναβίωσαν μία από τις πιο viral σκηνές της.

Στην σκηνή η Στέλλα μιλά στην Τούλα για την «αιματηρή» – όπως λέει χαρακτηριστικά – δίαιτά της και παραπονιέται που ολόκληρη την ημέρα έχει φάει μόνο ένα φρούτο – αλλά τι φρούτο; Ένα καρπούζι!

Η Βίκυ Σταυροπούλου ανάρτησε το βίντεο στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, χαρίζοντας γέλιο στους διαδικτυακούς της φίλους.

Στη λεζάντα της ανάρτησής της έγραψε: «Εμείς είμαστε στο θέατρο,εσείς όμως που είστε σπίτι ξέρετε τι να κάνετε;;; Να βάλετε mega γιατί σήμερα ξεκινάει γι ακόμη μια φορά ένα από τα ωραιότερα ταξίδια της ζωής μας-αν όχι το ωραιότερο-. Είσαι το ταιρι μου κι εσείς θα είστε το ταιρι μας κάθε βράδυ! 21:00 ακριβως!».

Δείτε την ανάρτηση:

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Βικυ Σταυροπουλου (@vickystavropoulouofficial)


Πηγή

Διαβάστε επίσης: