«10 μέρες μετά την έκτρωση πήγα για εξετάσεις, μόλις ο γιατρός είδε τον υπέρηχο τα έχασε με αυτό που είχα μέσα»

January 22, 2023

«10 μέρες μετά την έκτρωση πήγα για εξετάσεις, μόλις ο γιατρός είδε τον υπέρηχο τα έχασε με αυτό που είχα μέσα»


Διαφ.

Η έκτρωση που έκανε μία γυναίκα στην Ιρλανδία, δεν στάθηκε δυνατή να σκοτώσει το έμβρυο που μεγάλωνε κανονικά στην κοιλιά της.Ειδικότερα, η Μισέλ και ο Ρος Χούι είναι γονείς δύο παιδιών και μεγαλώνουν με στοργή την οικογένειά τους.

Μετά από λίγο καιρό, η Μισέλ είναι και πάλι έγκυος και στις 6 εβδομάδες και 2 ημέρες, που κουβαλούσε ήδη το έμβρυό της, ένιωσε ξαφνικά οξύ πόνο στην κοιλιακή χώρα, ενώ βρισκόταν στο δρόμο για τη δουλειά της.

Λίγη ώρα μετά, βρήκε κηλίδες αίματος στο παντελόνι της και έσπευσε στο νοσοκομείο με τον σύζυγό της, όπου της επιβεβαιώνουν ότι έχει χάσει το μωρό.

Στη συνέχεια, οι γιατροί δίνουν στη Μισέλ δύο χάπια, που χρησιμοποιούνται συνήθως για την έκτρωση, καθώς έπρεπε να «καθαρίσουν» τη μήτρα της και να βοηθήσουν στην πρόληψη τυχόν μόλυνσης.

Η μητέρα καταπίνει τα χάπια και μετά από μια νύχτα στο νοσοκομείο, παίρνει εξιτήριο και επιστρέφει στο σπίτι, όπου συναντιέται με φίλους και πίνει ένα μπουκάλι κρασί.

Η 31χρονη πρέπει να κάνει ακόμη ένα τεστ εγκυμοσύνης, για να ελέγξει αν υπάρχουν τυχόν υπολειπόμενα σημάδια της εγκυμοσύνης, του οποίου το αποτέλεσμα βγαίνει θετικό.

Νίκος Ξανθόπουλος: Το παιδί του λαού, η καταγωγή, η γυναίκα της ζωής του, οι 2 γάμοι, τα 4 παιδιά, η αρρώστια και το τέλος

Δέκα ημέρες αργότερα, είναι πάλι στο νοσοκομείο για να υποβληθεί σε εξέταση μήτρας.

Το έμβρυο μεγάλωνε, παρά την έκτρωση που έκανε η μητέρα

Οι γιατροί στο νοσοκομείο ελέγχουν με υπέρηχο την κοιλιά της Μισέλ, για μια τελευταία φορά, πριν προχωρήσουν σε ξύσμα της μήτρας και βρίσκουν το αλάνθαστο χτύπο της καρδιάς ενός εμβρύου.

Η Μισέλ είναι έγκυος, παρά την έκτρωση και αποδεικνύεται ότι ήταν αρχικά έγκυος με δίδυμα και πώς το δεύτερο μωρό κατάφερε να επιβιώσει.

“Ο γιατρός βγήκε και επέστρεψε πάλι με ένα μεγαλύτερο σε ηλικία συνάδελφο, ο οποίος επανέλαβε τη διαδικασία και, στη συνέχεια, είπε, “δεν θα μας πιστέψετε, αλλά έχουμε έναν χτύπο καρδιάς.” Αυτό ήταν το καλύτερο συναίσθημα που είχα ποτέ”, υπογράμμισε η Μισέλ.

Στο τέλος, γεννήθηκε ένα υγιέστατο κοριτσάκι, που το ονόμασαν Μέγκαν, αφήνοντας άναυδους τους γιατρούς και τους γονείς.

Σήμερα το μωρό είναι 18 μηνών και είναι απολύτως υγιές. Ακόμη και τα αδέλφια της, 4 και 2 χρονών, είναι ευτυχισμένα που την έχουν στη ζωή τους.

Οι γιατροί λένε ότι η Μέγκαν ήταν κρυμμένη από τον υπερήχο από το αίμα και άλλα υγρά της αποβολής.

Η έκτρωση δεν σκότωσε το έμβρυο


Πηγή

Διαβάστε επίσης: