Ραγδαίες εξελίξεις: Κάνουν τεστ DNA οι γονείς της Μαντλίν, τα 4 ίδια σημάδια που έχει η 22χρονη με την εξαφανισμένη κόρη τους

February 20, 2023

Ραγδαίες εξελίξεις: Κάνουν τεστ DNA οι γονείς της Μαντλίν, τα 4 ίδια σημάδια που έχει η 22χρονη με την εξαφανισμένη κόρη τους


Διαφ.

Κοντά στη διαλεύκανση της υπόθεσης της Μαντλίν ΜακΚάν, 16 ολόκληρα χρόνια μετά την εξαφάνισή της στην Πορτογαλία.«Είμαι η Μαντλίν ΜακΚάν» φωνάζει με κάθε τρόπο μέσα από τα κοινωνικά δίκτυα τις τελευταίες ημέρες μια 22χρονη από την Πολωνία με το όνομα Τζούλια Βέντελ υποστηρίζοντας πως είναι το κοριτσάκι που εξαφανίστηκε το 2007.

Τα σημάδια που είχε η Μαντλίν και φέρει εξίσου η 22χρονη

Όπως είπε η κοπέλα από την Πολωνία, άρχισε να αναρωτιέται αν είναι η αγνοούμενη Μάντι «πριν από μερικούς μήνες», αφού άκουσε «κάτι» από τη γιαγιά της. Έχει δημιουργήσει έναν λογαριασμό στο Instagram με την ονομασία «@iammadeleinemcann», όπου έχει αναρτήσει βίντεο που περιγράφουν λεπτομερώς τους ισχυρισμούς της. Μεταξύ αυτών είναι και ο ισχυρισμός ότι έχει ένα στίγμα στο μάτι της και μια φακίδα στο πόδι της στα ίδια σημεία με τη Μαντλίν. Σύμφωνα με την τελευταία της ανάρτηση, η Κέιτ και ο Τζέρι ΜακΚάν επικοινώνησαν μαζί της και αποδέχθηκαν ένα test DNA για την εξακρίβωση των ισχυρισμών της.

@iammadeleinemccannc Thank You!????❤️ #madeleinemccann #iammadeleinemccann #fyp #featureme #goviral ♬ original sound – ????????????????????????????????????

Η 22χρονη πιστεύει ότι η ηλικία της μπορεί να είναι λάθος μιας και η Μαντλίν γεννήθηκε τον Μάιο του 2003, πράγμα που σημαίνει ότι τώρα θα ήταν 19 ετών. Οι Γερμανοί ερευνητές που ασχολήθηκαν με την υπόθεση της εξαφάνισή της κατά τη διάρκεια οικογενειακών διακοπών στην Πορτογαλία το 2007 εκτιμούν ότι σκοτώθηκε από τον καταδικασμένο για σεξουαλικά εγκλήματα, Κρίστιαν Μπρίκνερ. Έχουν γίνει εκτεταμένες έρευνες από την ημέρα της εξαφάνισής της, αλλά το πτώμα της δεν βρέθηκε ποτέ.

View this post on Instagram

A post shared by Help me, I need to talk with Kate and Gerry McCann (@iammadeleinemccan)

Η Daily Mirror αναφέρει ότι τους τελευταίους μήνες, οι άνθρωποι έχουν βγει στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης στο πλαίσιο μιας τάσης να δείξουν την ομοιότητά τους με τη Μαντλίν. Μεταξύ αυτών και η Βέντελ, η οποία έχει συγκρίνει τις φωτογραφίες της με εκείνες του αγνοούμενου κοριτσιού ως «απόδειξη» ότι πρόκειται για το ίδιο πρόσωπο.

Μια πηγή προσκείμενη στους ΜακΚάν δήλωσε στην Daily Star Sunday ότι η οικογένεια είναι πρόθυμη να εξετάσει κάθε στοιχείο για να μάθουν την αλήθεια. Όπως δήλωσαν «Η οικογένεια μας είναι πρόθυμη να εξετάσει όλα τα στοιχεία. Είναι σημαντικό να εξετάσουν όλους τους παράγοντες, το κορίτσι μοιάζει όντως. Δεν υπάρχει αμφιβολία γι’ αυτό. Αν αυτά που λέει είναι αλήθεια, υπάρχει μεγάλη πιθανότητα να είναι αυτή. Όλα ταιριάζουν».

View this post on Instagram

A post shared by Help me, I need to talk with Kate and Gerry McCann (@iammadeleinemccan)

«Οι γονείς μου έλεγαν ψέματα»

Η Βέντελ ισχυρίζεται ότι δεν γνώριζε για την εξαφάνιση της Μαντλίν ΜακΚάν μέχρι που άρχισε να ρωτά για τις ιστορίες που της έλεγαν οι γονείς της για την παιδική της ηλικία, καθώς δεν είχε καμία μνήμη από όσα της έλεγαν. «Οι μνήμες είναι πολύ θολές και μίλησα με τους γονείς μου γι’ αυτό αλλά τα πράγματα δεν ταίριαζαν. Πάντα προσπαθούσαν να αλλάξουν το θέμα συζήτησης».

«Οι δάσκαλοί μου μού είπαν ότι δεν πήγαινα πάντα στο σχολείο αλλά οι γονείς μου επέμειναν για το αντίθετο. Μετά από την σύγχυση, ξεκίνησα να κάνω τη δική μου έρευνα, ανακάλυψα τι είχε συμβεί στην Μαντλίν ΜαΚκάν και ένωσα το παζλ. Είναι πολύ αγχωτικό να προσπαθείς να πείσεις τους ανθρώπους να σε πιστέψουν», είπε.

@iammadeleinemccannc I think that I can be Madeleine McCann because… #madeleinemccann #iammadeleinemccann #fyp #featureme #goviral ♬ Get You The Moon – Kina

Η νεαρή Πολωνή, ο ισχυρισμός της οποίας έχει γίνει viral, είπε την περασμένη εβδομάδα ότι αναγνώρισε στο πρόσωπο του Γερμανού παιδόφιλου, βασικού υπόπτου για την εξαφάνιση της μικρής Μαντλίν, τον άνθρωπο που της είχε επιτεθεί σεξουαλικά όταν ήταν μικρή. Όπως λέει, θυμάται ότι οι επιθέσεις του παιδόφιλου εναντίον της έγιναν στο σπίτι της όταν ήταν περίπου 8 ετών. Στο σπίτι τους η κουζίνα δεν είχε τοίχο, όπως λέει και οι σεξουαλικές επιθέσεις εναντίον της δεν θα μπορούσαν να περάσουν απαρατήρητες από άλλους που ήταν παρόντες. Η ίδια λέει ότι φοβάται πως η γυναίκα που έχει γνωρίσει ως μητέρα ενδέχεται να είναι εμπλεκόμενη στην υπόθεση.

Σε συνέντευξή της περιγράφει τα όσα θυμάται πως έζησε στα χέρια του Γερμανού παιδόφιλου. Όταν ρώτησε τη μητέρα της, εκείνη της είπε, όπως η ίδια η Βέντελ ισχυρίζεται, ότι και για εκείνη ήταν τραυματική εμπειρία ενώ όταν την ξαναρώτησε, η μητέρα της επέμεινε ότι δεν θυμάται να έχει συμβεί κανένα περιστατικό σεξουαλικής κακοποίησής της.

Δείτε το βίντεο

Διαβάστε επίσης: