Το ξεστόμισε ο Λιάγκας για Βανδή – Μπισμπίκη & είπε αυτό που σκεφτόμαστε όλοι -“Αυτά τα κάνουν επειδή ξεμωράθηκαν”

February 21, 2023

Το ξεστόμισε ο Λιάγκας για Βανδή – Μπισμπίκη & είπε αυτό που σκεφτόμαστε όλοι -“Αυτά τα κάνουν επειδή ξεμωράθηκαν”


Διαφ.

Τη σχέση της Δέσποινας Βανδή και του Βασίλη Μπισμπίκη σχολίασε στο «Πρωινό» ο Γιώργος Λιάγκας.Ο παρουσιαστής αναφέρθηκε στα φιλιά που αντάλλαξε στην πίστα το ζευγάρι. «Δεν το έχουν μετανιώσει θεωρείτε; Το ζηλεύω λίγο, αλλά δεν θα το έκανα ποτέ» ανέφερε χαρακτηριστικά.

Το Σάββατο το βράδυ, ο ηθοποιός ανέβηκε στην πίστα, την ώρα που η Βανδή, του αφιέρωσε το τραγούδι τους «Ένα τσιγάρο διαδρομή» και αντάλλαξαν μερικά φιλιά. Μέσα από την εκπομπή «Πρωινό» ο Γιώργος Λιάγκας σχολίασε τα παραπάνω με τους συνεργάτες του λέγοντας πως διαφωνεί με όσους επικρίνουν τη δημόσια εκδήλωση του έρωτά τους, επειδή έχουν παιδιά.

«Δεν πήγαν να φάνε ένα φαγητό παιδιά. Δούλευε η Δέσποινα Βανδή και την ώρα της δουλειάς της, πάει ο Βασίλης Μπισμπίκης, βάζει και τα χέρια πίσω, μάγκας… Και ο συμβολισμός παίζει ρόλο» ανέφερε αρχικά, ο Γιώργος Λιάγκας και πρόσθεσε: «Το βράδυ υπάρχει μία χαλάρωση σε όλα τα πράγματα. Μπορεί να πιεις κι ένα ποτήρι παραπάνω… Η Δέσποινα δεν έκανε κάτι, ο Βασίλης ανέβηκε πάνω στη σκηνή. Αυτό είναι κάτι που μπορεί να τους ξέφυγε, από τον πολύ τον έρωτα. Σήμερα το βλέπουν. Οι ίδιοι με αυτό που βλέπουν είναι οκ; Διαφωνώ με τη λογική κάποιων που λένε ότι υπάρχουν παιδιά. Τα παιδιά της Δέσποινας είναι μεγάλα και χαίρονται που η μαμά τους έχει βρει έναν μεγάλο έρωτα. Δεν με πειράζει εμένα αυτό με τα παιδιά. Γι’ αυτούς τους δύο, αυτό εδώ δημόσια, είναι οκ; Δεν το έχουν μετανιώσει θεωρείτε;».

Ακόμη, ο Γιώργος Λιάγκας είπε: «Εγώ δεν θα το έκανα ποτέ. Το ζηλεύω και λίγο που ερωτεύτηκαν τόσο πολύ που έχουν σχεδόν ξεμωραθεί και κάνουν αυτά τα πράγματα δημόσια. Δεν το λέω ειρωνικά. Μακάρι να μου τύχει κι εμένα ένας έρωτας, να κεραυνοβοληθώ και ό,τι πιστεύω μέχρι εκείνη την ώρα, να αλλάξω. Να διαψευστώ. Πιστεύετε ότι αν στον Μπισμπίκη έλεγαν πριν 10 χρόνια ότι θα ερωτευτείς μία σταρ του lifestyle και θα πας στα μπουζούκια να τη φιλάς στο στόμα, τι θα έλεγε;»


Πηγή

Διαβάστε επίσης: