Με μαχαίρι καρφωμένο στο στήθος: Αυτή είναι η νεκρή 28χρονη επικεφαλής του καρναβαλιού: «Δεν είχε προβλήματα», λέει ο πατέρας της

February 21, 2023

Με μαχαίρι καρφωμένο στο στήθος: Αυτή είναι η νεκρή 28χρονη επικεφαλής του καρναβαλιού: «Δεν είχε προβλήματα», λέει ο πατέρας της


Διαφ.

Συγκλονισμένη είναι η τοπική κοινωνία του Τυχερού στον Έβρο στο άκουσμα της είδησης του θανάτου της 28χρονης, η οποία ήταν επικεφαλής στην διοργάνωση του καρναβαλιού και βρέθηκε σήμερα μαχαιρωμένη.«Ενώ ξεκίνησε να πάει σε έναν ποδοσφαιρικό αγώνα, την ψάχναμε και δεν μπορούσαμε να τη βρούμε. Τη βρήκε σήμερα τυχαία ο ανιψιός μου στο βουνό. Δεν τη βρήκαν σε γκρεμό ακριβώς, σε ένα πρανές στην άκρη του δρόμου. Εμένα με ενδιαφέρει ότι χάσαμε το παιδί. Δεν είχε προβλήματα», είπε ο πατέρας της 28χρονης στο newsit.gr.

«Τη βρήκαν στον γκρεμό, μαχαιρωμένη στο στήθος», ανέφερε από την πλευρά του κάτοικος του Τυχερού, του χωριού από όπου καταγόταν και έμενε η νεαρή γυναίκα.

«Είμαστε όλοι συγκλονισμένοι στο χωριό. Ήταν ενεργό μέλος της τοπικής κοινωνίας, πρωτοστατούσε στην διοργάνωση του καρναβαλιού που θα γινόταν την Κυριακή, αλλά αναβάλλεται μετά το τραγικό αυτό γεγονός. Ήταν επικεφαλής στο κατασκευαστικό κομμάτι, στις κατασκευές των αρμάτων. Βοηθούσε ενεργά πάντα».

Η κοπέλα έμενε με τους γονείς της και -όπως αναφέρει- ο κάτοικος του χωριού που την γνώριζε πολύ καλά «είχε καλλιτεχνική φλέβα, αλλά ήταν και δυνατή. Το’ λεγε η καρδιά της, ανέβαινε στα τρακτέρ, όργωνε, έκανε τα πάντα. Ασχολείτο με την γεωργία, παρακολουθούσε και τα σεμινάρια αμπελουργίας».

Οι γονείς της είναι απαρηγόρητοι για το χαμό της κόρης τους, ενώ ο αδερφός της βρισκόταν όλη την μέρα στο σημείο σε πολύ άσχημη ψυχολογική κατάσταση.

Ο κάτοικος του Τυχερού περιγράφει στο newsit.gr την αρχή του δράματος: «Χθες το μεσημέρι (Κυριακή) κατά τις 2.30 έφυγε από το σπίτι και είπε στους γονείς της ότι θα πήγαινε στο γήπεδο ποδοσφαίρου, που έπαιζε στο τοπικό πρωτάθλημα η ομάδα του Τυχερού και η παρέα της θα την περίμενε στην κερκίδα. Όμως, δεν πήγε ποτέ στον αγώνα. Αργά το απόγευμα, που δεν είχε εμφανιστεί, άρχισαν οι γονείς της να την αναζητούν. Πήραν τηλέφωνο, δεν το σήκωνε, άρχισαν να ψάχνουν τις φίλες της, στα χωριά, στο Σουφλί που είχε κάποιες παρέες, παντού».

Εκείνος που την εντόπισε ήταν ο θείος της, ο οποίος -όπως λέει ο κάτοικος του Τυχερού- «επειδή γνώριζε ότι η κοπέλα συνήθιζε να πηγαίνει βόλτες προς το βουνό με το μηχανάκι προς τη Λευκίμη, σήμερα το πρωί έκανε μία βόλτα στην διαδρομή και είδε ένα σημείο με σπασμένα κλαδιά και δέντρα και σταμάτησε. Και εκεί την εντόπισε. Βρέθηκε με ένα μαχαίρι στο στήθος. Πρώτα καταγράφηκε ως τροχαίο και ήρθε η πυροσβεστική για να ανασύρουν τη σορό, προκειμένου να την πάρει το ασθενοφόρο. Αλλά όταν έφτασαν το πλήρωμα του ΕΚΑΒ και η Πυροσβεστική και γύρισαν τη σορό και την έβαλαν ανάσκελα, ήταν μαχαιρωμένη και σταμάτησε η διαδικασία και ήρθε ο ιατροδικαστής».


Πηγή

Διαβάστε επίσης: