«Πέρασε για μένα αυτό, ειλικρινά δεν με νοιάζει»: Το παραδέχθηκε δημόσια η Μαρία Μπεκατώρου, είπε αυτό που όλοι ήξεραν

February 21, 2023

«Πέρασε για μένα αυτό, ειλικρινά δεν με νοιάζει»: Το παραδέχθηκε δημόσια η Μαρία Μπεκατώρου, είπε αυτό που όλοι ήξεραν


Διαφ.

Τη Μαρία Μπεκατώρου συνάντησε η κάμερα του «Super Κατερίνα» και η γνωστή παρουσιάστρια απάντησε για την εμπειρία της από τη φετινή τηλεοπτική σεζόν, το μέλλον της συνεργασίας της με το MEGA, ενώ σχολίασε και το ενδεχόμενο η Ζέτα Μακρυπούλια να αναλάβει την παρουσίαση του Your Face Sounds Familiar.«Είναι εξαιρετική η φετινή χρονιά, πολύ καλή. Με ωραία πράγματα, ωραία συνεργασία, ηρεμία. Όλοι έχουμε καλή διάθεση. Είμαστε όλοι ευχαριστημένοι, προς Θεού. Δεν έχουμε συζητήσει ακόμη αλλά δεν είναι και κάτι που μας αγχώνει» δήλωσε η Μαρία Μπεκατώρου.

Σε ερώτηση της δημοσιογράφου για το ενδεχόμενο να επέστρεφε στον ΑΝΤ1 αν της γινόταν πρόταση για την παρουσίαση του YFSF η Μαρία Μπεκατώρου απάντησε: «Πέρασε για μένα αυτό, πάμε σε άλλα εμείς. Δεν με νοιάζει, ειλικρινά. Εμένα η Ζέτα έτσι κι αλλιώς ό,τι κι αν κάνει με τρελαίνει. Είναι μία από τις καλύτερες παρουσιάστριες. Την αγαπώ και την εκτιμώ και προσωπικά, είναι ένα υπέροχο κορίτσι. Μακάρι να το κάνει, ξέρω ότι θα το έκανε καταπληκτικά».

Τέλος, σε ερώτηση για την παρουσίαση ενός βραδινού προγράμματος εκτός από το τηλεπαιχνίδι που ήδη παρουσιάζει, η Μαρία Μπεκατώρου άφησε ανοιχτό το ενδεχόμενο αλλά όχι στην παρούσα φάση.

«Θα το ‘θελα αλλά με τους ρυθμούς που δουλεύουμε τώρα είμαι μια χαρά μόνο με το Chase. Θέλω κάτι βραδινό αλλά όχι ακόμα» ανέφερε χαρακτηριστικά.


Πηγή

Διαβάστε επίσης: