Έχει το Survivor All Star στο τσεπάκι της: Η αδελφή του Κωνσταντίνου Βασάλου είναι φέτες και του μοιάζει υπερβολικά

February 23, 2023

Έχει το Survivor All Star στο τσεπάκι της: Η αδελφή του Κωνσταντίνου Βασάλου είναι φέτες και του μοιάζει υπερβολικά


Διαφ.

Στα χνάρια του μικρού της αδελφού βαδίζει η αδελφή του Κωνσταντίνου Βασάλου, με την οποία μοιάζουν πάρα πολύ.



Τον Κωνσταντίνο Βασάλο όλοι τον γνωρίζουμε και τώρα τελευταία ακόμα περισσότερο από την συμμετοχή του στο Survivor All Star και τις επικές του ατάκες. Αυτή που δεν γνωρίζουμε καλά είναι η αδελφή του, Μαριάννα. Η Μαριάννα Βασάλου σίγουρα δεν χρειάζεται την προστασία του αδελφού της, γιατί μπορεί περίφημα να τα καταφέρει και μόνη της στον αθλητισμό και στα ρεκόρ, ίσως καλύτερα και από εκείνον.

Η οικογένεια του Κωνσταντίνου Βασάλου αποτελεί μία ιδιαίτερη περίπτωση, όχι μόνο για τους στενούς δεσμούς που έχουν μεταξύ τους αλλά και για την κοινή ενασχόληση με τον αθλητισμό.

Κωνσταντίνου Βασάλου

Η Μαριάννα Βασάλου, η μεγαλύτερη αδελφή του Κωνσταντίνου, έχει ξεπεράσει σε επιδόσεις και διακρίσεις ακόμη και τον ίδιο όταν ξεκινούσε τον αθλητισμό στο πλευρό του πατέρα τους. Και θα μπορούσε αν έπαιρνε την απόφαση να μπει στο Survivor να φτάσει πολύ ψηλά.

Για ρεκόρ Γκίνες η οικογένεια του Κωνσταντίνου Βασάλου

Η οικογένεια του 33χρονου Κωνσταντίνου Βασάλου, που κατάγεται από τη Σίφνο, θα μπορούσε να έχει μία θέση στο βιβλίο Ρεκόρ Γκίνες, καθώς τόσο ο πατέρας του Γιάννης όσο και η θεία του Μαρία αλλά και η μεγαλύτερη αδελφή του Μαριάννα, ασχολούνται επαγγελματικά με το bodybuilding και έχουν κατακτήσει μετάλλια σε αγώνες τόσο στην Ελλάδα όσο και στο εξωτερικό.

View this post on Instagram

A post shared by Γιαννης Βασαλος (@gianisvasalos)

Μάλιστα, το 2005 στο Βαλκανικό πρωτάθλημα ο πατέρας του πήρε το χρυσό, η θεία του το ασημένιο και η αδελφή του (η οποία έχει τα ίδια καταπράσινα μάτια με εκείνον) το χάλκινο.

Ποια είναι η Μαριάννα Βασάλου

Η Μαριάννα ασχολήθηκε και εκείνη από μικρή ηλικία με τον αθλητισμό στο γυμναστήριο του πατέρα της, όπως αργότερα και ο αδελφός της, με τον οποίο έχουν μία ιδιαίτερη σχέση.

Υπήρξε δίπλα του σε όλα, αν και πιο χαμηλών τόνων στις δημόσιες εκδηλώσεις της. Συγκινημένη και αμήχανη στο πρώτο της πλάνο στην τηλεόραση όταν το 2017 ο Κωνσταντίνος είχε φτάσει στην τελική φάση του Survivor και είχε συναντήσει για πρώτη φορά μετά από 5 μήνες τους γονείς του και την αδελφή του.

View this post on Instagram

A post shared by Γιαννης Βασαλος (@gianisvasalos)

Η Μαριάννα είχε γίνει κολλητή και με την Ευριδίκη Βαλαβάνη, με την οποία ακόμη διατηρεί άψογες σχέσεις.

Όμως, μία ακόμη γυναίκα της οικογένειας έχει ασχοληθεί με τον αθλητισμό κατά το παρελθόν και αυτή δεν είναι άλλη από την μητέρα του Κωνσταντίνου Βασάλου, Αλίκη.

Η οποία σε μία σπάνια στιγμή της, το 2017 στην εκπομπή «Πανόραμα» του ΣΚΑΪ, είχε μιλήσει για τα προτερήματα και τα ελατώμματα του γιου της: «Το μεγάλο του προτέρημα είναι η τιμιότητα, είναι δίκαιος. Το ελάττωμα είναι ότι δυσκολεύεται να πιστέψει αμέσως, θέλει να το ψάξει, αλλά δεν είναι καχύποπτος. Γκρινιάρης μπορεί να είναι στο φαγητό ή σε μία αναμονή. Δεν μου λέει όλα του τα μυστικά».

Άξια θα μπορούσε να διεκδικήσει μια θέση στο Survivor, αλλά την πρόλαβε ο αδελφός της. Τα δύο αδέλφια είναι πάρα πολύ αγαπημένα και στηρίζουν ο ένας τον άλλον σε κάθε περίπτωση.

View this post on Instagram

A post shared by Γιαννης Βασαλος (@gianisvasalos)

View this post on Instagram

A post shared by Γιαννης Βασαλος (@gianisvasalos)


Πηγή

Διαβάστε επίσης: