«Καίει» τον Ατζούν ο Δάντης: Η 1η αντίδρασή του μετά την ανακοίνωση της παραγωγής & τα λόγια-καρφιά της Ασημίνας

February 25, 2023

«Καίει» τον Ατζούν ο Δάντης: Η 1η αντίδρασή του μετά την ανακοίνωση της παραγωγής & τα λόγια-καρφιά της Ασημίνας


Διαφ.

Η Ασημίνα Χατζηανδρέου, μετά την κόντρα της με την Acun Medya, με αφορμή όσα συνέβησαν μετά την αποβολή της από το Survivor All Star, δημοσίευσε το πρώτο της μήνυμα στο instagram, ενώ την “τσάκωσε” η κάμερα της εκπομπής “Open Weekend”.



Ειδικότερα, λίγο καιρό μετά την επιστροφή της στην Ελλάδα από τον Άγιο Δομίνικο, η πρώην παίκτρια του Survivor All Star έστειλε εξώδικο στην Acun Medya, στο οποίο ισχυρίζεται ότι η εταιρεία παραγωγής την κρατούσε «όμηρο», μέσα σε ένα δωμάτιο, μαζί με άντρα της ασφάλειας για να τη φυλάει και της έδινε και τρία ηρεμιστικά χάπια καθημερινά, προκειμένου να μπορέσει να κοιμηθεί.

Από την πλευρά της, η Acun Medya εξέδωσε ανακοίνωση, απαντώντας στην Ασημίνα Χατζηανδρέου και ξεκαθάρισε ότι οι ισχυρισμοί της δεν ισχύουν και πως θα προβεί άμεσα σε νομικές ενέργειες.

Η κίνηση της Ασημίνας Χατζηανδρέου μετά την απάντηση από την Acun Medya

Λίγες ώρες μετά την ανακοίνωση της Acun Medya, η Ασημίνα Χατζηανδρέου δημοσίευσε στα instastories ένα γνωμικό, το οποίο αναφέρει «Κάθε δοκιμασία στη ζωή, μας κάνει χειρότερους ή καλύτερους. Κάθε πρόβλημα, έρχεται να μας διαλύσει ή να μας φτιάξει. Η επιλογή είναι δική μας, αν θα είμαστε θύματα ή νικητές».

Η ανάρτηση της Ασημίνας Χατζηανδρέου

Η Ασημίνα Χατζηανδρέου δεν είναι καλά

Στο μεταξύ, η κάμερα του Open Weekend και η δημοσιογράφος Βίκυ Δέτσικα “τσάκωσαν” την πρώην παίκτρια του ριάλιτι επιβίωσης και τον Χρήστο Δάντη, ο οποίος υπογράμμισε «είμαι πολύ καλά, ευχαριστώ. Η Ασημίνα όχι, δεν είναι ακόμα καλά».

Η Ασημίνα Χατζηανδρέου απέφυγε να μιλήσει, ενώ σε ερώτηση για το αν είναι καλύτερα, απάντησε «όχι».


Πηγή

Διαβάστε επίσης: