“Παλικαρίσιο αν κάρφωσε μαχαίρι στην καρδιά”: Ράκος ο πατέρας της 28χρονης Βίκυς για το θάνατο της μοναχοκόρης του

February 26, 2023

“Παλικαρίσιο αν κάρφωσε μαχαίρι στην καρδιά”: Ράκος ο πατέρας της 28χρονης Βίκυς για το θάνατο της μοναχοκόρης του


Διαφ.

Η 28χρονη Βίκυ βρέθηκε νεκρή σε χαράδρα του χωριού Λευκίμη, στον Έβρο, την περασμένη Δευτέρα, κάτω από αδιευκρίνιστες- μέχρι στιγμής- συνθήκες και ο πατέρας της, συντετριμμένος, αναζητά απαντήσεις για τον θάνατο της κόρης του.Ειδικότερα, μη μπορώντας να συγκρατήσει τα δάκρυά του, ο Νίκος Καδόγλου αναφέρθηκε στα ερωτήματα που τον βασανίζουν και απηύθυνε έκκληση σε όποιον έχει δει κάτι να καταθέσει στην Αστυνομία.

Μιλώντας στο Star, ο πατέρας της 28χρονης υπογράμμισε «δεν μπορώ να αμφισβητήσω το Εγκληματολογικό ή την Ιατροδικαστική υπηρεσία, αν η απόφαση είναι αυτοκτονία, θα την αποδεχθώ. Θα είμαι και περήφανος, γιατί ο τρόπος αυτοκτονίας ήταν παλικαρίσιος, αφού έριξε ένα μαχαίρι στην καρδιά. Δεν είναι εύκολο πράγμα, θέλει καρδιά. Αλλά πρέπει να αποδειχθεί πρώτα. Είτε είναι αυτοκτονία, είτε δολοφονία, είναι απώλεια. Το αποτέλεσμα δεν αλλάζει με τίποτα. Έχω εμπιστοσύνη στις Αρχές ότι θα γίνουν οι έρευνες».

Η 28χρονη Βίκυ είχε υπέροχη σχέση με τον πατέρα της

Σύμφωνα με τον ίδιο, η μοναχοκόρη του ήταν ο καλύτερος φίλος του, όλη τη μέρα δούλευαν μαζί στα χωράφια, μιλούσαν για τα πάντα, ενώ με περηφάνια μιλάει για τα ποιήματα που έγραφε η 28χρονη Βίκυ.

Η άτυχη κοπέλα κατέγραφε σ’ ένα τετράδιο τις σκέψεις της και όλα όσα την απασχολούσαν και αυτό το τετράδιο εξετάζουν τώρα οι αστυνομικοί, αναζητώντας απαντήσεις για το τι μπορεί να συνέβη πραγματικά.

Οι γονείς και ο αδελφός της αδικοχαμένης Βίκυς κατέθεσαν στην Αστυνομία, στα εγκληματολογικά εργαστήρια μεταφέρθηκε και εξετάζεται ο ηλεκτρονικός της υπολογιστής, ενώ αξιωματικοί της Ασφάλειας μετέβησαν στο σημείο όπου βρέθηκε νεκρή, προκειμένου να ερευνήσουν τις συνθήκες.


Πηγή

Διαβάστε επίσης: