Χαρμόσυνα νέα: Ο Πάνος Μουζουράκης θα γίνει μπαμπάς για πρώτη φορά – Έγκυος η σύντροφός του, Μαριλού Κοζάρη

March 19, 2023

Χαρμόσυνα νέα: Ο Πάνος Μουζουράκης θα γίνει μπαμπάς για πρώτη φορά – Έγκυος η σύντροφός του, Μαριλού Κοζάρη


Διαφ.

Ο Πάνος Μουζουράκης πλέει σε πελάγη ευτυχίας, καθώς θα γίνει πρώτη φορά πατέρας, σε λίγους μήνες, καθώς η Μαριλού Κοζάρη είναι έγκυος.



Ο Πάνος Μουζουράκης σε λίγο καιρό θα έχει στην αγκαλιά του το πρώτο του παιδί

Όπως αναφέρει δημοσίευμα της εφημερίδας RealLife και το ρεπορτάζ της Νίκης Κώτσου, η σύντροφος του τραγουδιστή, Μαριλού Κοζάρη, διανύει τον τέταρτο μήνα της εγκυμοσύνης της και το ζευγάρι σε πέντε μήνες θα κρατήσει στην αγκαλιά του τον καρπό του έρωτά του.

Σύμφωνα με την εφημερίδα, αν και πρόκειται για κάτι πρωτόγνωρο, τόσο για τον τραγουδιστή, όσο και για τη νεαρή κοπέλα, το περιμένουν πώς και πώς με αγάπη και υπομονή.

Πως ξεκίνησε η σχέση του Πάνου Μουζουράκη με τη Μαριλού Κοζάρη

Αξίζει να σημειωθεί ότι ο Πάνος Μουζουράκης και η Μαριλού Κοζάρη είναι σε σχέση από το καλοκαίρι και πρόσφατα οι πρώτες τους κοινές φωτογραφίες ήρθαν στο φως της δημοσιότητας.

Μετά τον χωρισμό του από την Τζίνα Βαρελά, ο τραγουδιστής γύρισε σελίδα και βρήκε τον έρωτα στο πρόσωπο της 30χρονης ιδιοκτήτριας φαρμακείου στη Νέα Σμύρνη και η σχέση τους προχώρησε με γοργούς ρυθμούς, καθώς οι προτεραιότητες και των δύο ήταν ίδιες και συναντήθηκαν τη σωστή στιγμή.

Πατέρας θα γίνει ο Πάνος Μουζουράκης


Πηγή

Διαβάστε επίσης: