Συγκλονίζει η Ευδοκία Τσαγκλή: Χαμογελαστή μέσα στο τρένο λίγο πριν τη μοιραία σύγκρουση -Το βίντεο που ανέβασε

March 24, 2023

Συγκλονίζει η Ευδοκία Τσαγκλή: Χαμογελαστή μέσα στο τρένο λίγο πριν τη μοιραία σύγκρουση -Το βίντεο που ανέβασε


Διαφ.

Γροθιά στο στομάχι είναι το βίντεο που μοιράστηκε η Ευδοκία Τσαγκλή μέσα από το πρώτο βαγόνι της μοιραίας αμαξοστοιχίας στα Τέμπη.



Η Κατερίνα Αντωνοπούλου επέβαινε στο ίδιο βαγόνι με την Ευδοκία Τσαγκλή, επιζήσασες και οι δύο από το πολύνεκρο σιδηροδρομικό δυστύχημα στα Τέμπη. Μάλιστα, η Ευδοκία Τσαγκλή, βλέποντας την Κατερίνα Αντωνοπούλου να πηγαίνει βόλτες μέσα στο βαγόνι τον γάτο της, τον Λου, της ζήτησε να τον πάρει για λίγο για να την ξεκουράσει. Έτσι, η Κατερίνα Αντωνοπούλου κάθισε στη θέση της Ευδοκίας Τσαγκλή και η Ευδοκία πήρε τον γάτο της Κατερίνας και τον έκανε βόλτα. Όμως, λίγα λεπτά πριν από τη σύγκρουση ο γάτος άρχισε να συμπεριφέρεται περίεργα και αποφάσισε να τον επιστρέψει στη μητέρα του. Αμέσως μετά, το τρένο τους συγκρούστηκε και ο γάτος χάθηκε.

Η Κατερίνα Αντωνοπούλου, με ανάρτησή της στα social media, παρακαλεί όποιον έχει δει τον γάτο της να την ενημερώσει και προτρέπει τους χρήστες να κοινοποιούν τις φωτογραφίες του γάτου για να τον δουν όσο περισσότεροι γίνεται.

Η Ευδοκία Τσαγκλή πριν από τέσσερις μέρες ανέβασε κι αυτή ένα βίντεο στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, όπου φαίνεται να κάνει βόλτα τον γάτο της κοπέλας. Έφτασε μέχρι και την πόρτα του μηχανοδηγού, η οποία όπως είπε δεν άνοιγε. Το βίντεο είναι ανατριχιαστικό, καθώς έχει τραβηχτεί μόλις λίγα λεπτά πριν από τη σύγκρουση.

Ευδοκία Τσαγκλή: Το βίντεο λίγο πριν τη σύγκρουση των τρένων στα Τέμπη

“28 Φεβρουαρίου, 22:29

Διαβάστε επίσης: