Ο Κιάνου Ριβς μοιράστηκε μια όμορφη στιγμή με την αγαπημένη του στο κρεβάτι.

March 29, 2023

Ο Κιάνου Ριβς… αλλιώς: «Μοιράστηκε» ένα γλυκό στιγμιότυπο με την αγαπημένη του στο κρεβάτι


Διαφ.

Ο γοητευτικός ηθοποιός μιλά πολύ σπάνια για την προσωπική του ζωή, ωστόσο έκανε την έκπληξη σε πρόσφατη συνέντευξή του (Βίντεο)

Μπορεί να είναι ένας από τους πιο δημοφιλείς ηθοποιούς του Χόλιγουντ, με μεγάλη «πέραση» στο γυναικείο φύλο, όμως ο Κιάνου Ριβς έχει ως κανόνα να κρατά την προσωπική του ζωή αυστηρά… προσωπική.



Ελάχιστες λεπτομέρειες είναι γνωστές για τον μακροχρόνιο δεσμό που διατηρεί ο σταρ των blockbuster ταινιών με τη 49χρονη visual artist Αλεξάντρα Γκραντ. Η σχέση του ζευγαριού έγινε γνωστή στα τέλη του 2019, όταν ξεκίνησαν τις δημόσιες εμφανίσεις τους, προσελκύοντας φυσικά την προσοχή των αμερικανικών ΜΜΕ που «διψούσαν» για λεπτομέρειες.

Το γεγονός ότι ο Ριβς επέλεξε για σύντροφό του μια γυναίκα δυναμική, επιτυχημένη και…σχετικά κοντά στην ηλικία του, σε αντίθεση με τις «συνήθειες» πολλών συναδέλφων του, δεν θα έπρεπε να εκπλήσσει κανέναν, αφού η πορεία του ως τώρα αποδεικνύει ότι απέχει πολύ από το στερεότυπο του μεσήλικα χολιγουντιανού σταρ, που εμφανίζεται μόνο με 20χρονες στο πλευρό του.

Παρά τις συνεχιζόμενες προσπάθειες αρκετών δημοσιογράφων, ωστόσο, ο Ριβς ήταν πάντα διστακτικός να μιλήσει για την καλή του, μια γοητευτική και χαρισματική καλλιτέχνιδα με εντυπωσιακή καριέρα με την οποία γνωρίστηκε το 2011, θέλοντας προφανώς να την προστατέψει από τα «αδηφάγα» ΜΜΕ.

Σε μια πρόσφατη συνέντευξή του όμως με αφορμή τη νέα του ταινία «John Wick: Chapter 4», ο Ριβς όχι μόνο αναφέρθηκε στην αγαπημένη του αλλά το έκανε και τελείως αυθόρμητα, όταν του ζητήθηκε να θυμηθεί πότε αισθάνθηκε τελευταία φορά… απόλυτη ευτυχία.

«Ήταν πριν από λίγες μέρες, με τη γλυκιά μου. Ήμασταν στο κρεβάτι. Αισθανόμασταν συνδεδεμένοι. Χαμογελούσαμε, γελούσαμε, χαχανίζαμε. Ήταν ένα υπέροχο συναίσθημα. Ήταν πολύ ωραία που ήμασταν μαζί».

Ο Ριβς αναφέρθηκε επίσης σε ένα πρόσφατο ταξίδι του στην Ιαπωνία, κατά το οποίο εξαιτίας του τζετ λαγκ είχε την ευκαιρία να θαυμάσει την ανατολή του ήλιου στο Κιότο.

«Αυτές οι στιγμές είναι πάντα όμορφες. Σε κάνουν να σταματάς και να σκέφτεσαι: Δεν είναι υπέροχο που είμαστε εδώ;».

Πηγή:protothema

Διαβάστε επίσης: