Δυστυχώς είναι αλήθεια…: Ο πατέρας της Κάρολαϊν Κράουτς επιβεβαίωσε αυτό που ακούγεται εδώ και μέρες

April 9, 2023

Δυστυχώς είναι αλήθεια…: Ο πατέρας της Κάρολαϊν Κράουτς επιβεβαίωσε αυτό που ακούγεται εδώ και μέρες


Διαφ.

Δύο χρόνια έχουν περάσει από τη δολοφονία της 20χρονης Καρολάιν Κράουτς, που έπεσε νεκρή από τα χέρια του συζύγου της, Μπάμπη Αναγνωστόπουλου στο σπίτι τους στα Γλυκά Νερά.Όπως είχε γίνει γνωστό μέσα από την εκπομπή T-Live, οι γονείς της Καρολάιν αποφάσισαν να εγκαταλείψουν την Ελλάδα οριστικά αλλά και την Αλόννησο, βάζοντας πωλητήριο στο σπίτι τους στο νησί. Η απόφασή τους ήρθε μετά την απόφαση του δικαστηρίου που τους έδωσε την πλήρη επιμέλεια της εγγονής τους, της μικρής Λυδίας.

Ο πατέρας της 20χρονης μίλησε στην εκπομπή «Χαμογέλα και Πάλι!» και «έσπασε» τη σιωπή του, επιβεβαιώνοντας πως έβαλε πωλητήριο στο σπίτι του, ένα σπίτι που του θυμίζει πολλές στιγμές με την αδικοχαμένη κόρη του.

«Ναι είναι αλήθεια. Έχω δώσει για πώληση το πανέμορφο σπίτι μου. Ένα σπίτι στο οποίο είχα δώσει την καρδιά και την ψυχή μου. Ένα μέρος στο οποίο έκανε η κόρη μου τα πρώτα της ασταθή βήματα. Το σπίτι αυτό και το χωριό, μου ξυπνά τόσες πολλές αναμνήσεις από την Καρολάιν μαζί μου, όταν περπατούσαμε χέρι – χέρι στην παλιά χώρα όλα εκείνα τα όμορφα καλοκαιρινά δειλινά. Το μόνο που μου έμεινε τώρα είναι οι αναμνήσεις, κανείς δεν μπορεί να μου τις πάρει.

Είναι απίστευτο πως το μικρό κοιμητήριο δίπλα από την εκκλησία, ένα σημείο στο οποίο, όταν ήταν μικρή η κόρη μου και τη σήκωνα να βλέπει τη θέα και τα λουλούδια, είναι το μέρος που τώρα αναπαύεται. Εκείνο το μικρό κορίτσι, τόσο γεμάτο ζωή, το πήραν μακριά μας αμέσως μόλις έφερε το δικό της μικρό κορίτσι στη ζωή. Πρέπει τώρα να παραμείνω δυνατός και να διασφαλίσω ότι η Λυδία, η κόρη της, θα μεγαλώσει και θα γίνει ένα κορίτσι για το οποίο η μητέρα της θα ήταν περήφανη».

Αναφορικά με το ενδεχόμενο μείωσης της ποινής του Μπάμπη Αναγνωστόπουλου, ο πατέρας της σχολίασε: «Σε τι θα βασιστεί; Καταδικάστηκε σε ισόβια για προμελετημένο φόνο και μάλιστα του αίσχιστου είδους. Μία νεαρή γυναίκα που μόλις ξεκινούσε τη ζωή της δολοφονήθηκε στον ύπνο της. Κατά την άποψή μου, τα 20 χρόνια με τη πιθανότητα να είναι λιγότερα εξαιτίας “καλής διαγωγής” στη φυλακή είναι σε βαθμό γελοιότητας».


Πηγή