Θέμος Αναστασιάδης: Η σύζυγος του Θέμου χαμογελάει ξανά, καθώς η Βασιλική Παναγιωτοπούλου εμφανίζεται ξανά, 4 χρόνια μετά τον χαμό του.

April 11, 2023
Η σύζυγος του Θέμου χαμογελάει ξανά, καθώς η Βασιλική Παναγιωτοπούλου εμφανίζεται σπάνια, τέσσερα χρόνια μετά τον θάνατο του Θέμου.

Χαμογελάει ξανά η σύζυγος του Θέμου: Σπάνια εμφάνιση της Βασιλικής Παναγιωτοπούλου 4 χρόνια μετά τον χαμό του


Διαφ.

Η Βασιλική Παναγιωτοπούλου μετά τον θάνατο του συζύγου της, Θέμου Αναστασιάδη, έχει αποτραβηχτεί από τα φώτα της δημοσιότητας και έχει αφοσιωθεί στα τρία παιδιά της.Η χήρα του Θέμου Αναστασιάδη, πρόσφατα έκανε μία σπάνια δημόσια εμφάνιση, περίπου 4.5 χρόνια μετά τον χαμό του άντρα της.

Η Βασιλική Παναγιωτοπούλου, πρώην παρουσιάστρια του δελτίου ειδήσεων στον Alpha, συναντήθηκε με τη συνάδελφό της δημοσιογράφο, Ευαγγελία Τσικρίκα.

Οι δύο γυναίκες, οι οποίες συνδέονται με στενή φιλία, έκαναν τη βόλτα τους σε εμπορικό κέντρο των βορείων προαστίων και πόζαραν μαζί στον φακό. Η Ευαγγελία Τσικρίκα ανέβασε την κοινή τους φωτογραφία στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram και έγραψε στη λεζάντα:

“Πάντα έχουμε τόσα να πούμε…”.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Evangelia Tsikrika (@etsikrika)

Η Βασιλική Παναγιωτοπούλου, το 2021 βίωσε μια ακόμη μεγάλη απώλεια, καθώς έφυγε από τη ζωή ο πατέρας της σε ηλικία 90 ετών.


Πηγή