Θοδωρής Μισόκαλος: Η σπάνια βραδινή έξοδος του αδερφού της Ελένης Μενεγάκη

April 23, 2023

Θοδωρής Μισόκαλος: Η σπάνια βραδινή έξοδος του αδερφού της Ελένης Μενεγάκη


Διαφ.

H Ελένη Μενεγάκη έχει τεράστια αδυναμία στον ετεροθαλή αδερφό της Θοδωρή Μισόκαλο και μας το δείχνει συνεχώς μέσα από τα social media της καθώς με κάθε ευκαιρία δημοσιεύει κοινές φωτογραφίες τους μαζί. Ο Θοδωρής Μισόκαλος είναι γιος του Στέλιου Μισόκαλου, πατριού της αγαπημένης παρουσιάστριας, αφού έχει παντρευτεί τη μητέρα της Ζέτα.O 37χρονος αδερφός της Ελένης Μενεγάκη σε μια σπάνια νυχτερινή εμφάνιση

Ο αδερφός της Ελένης Μενεγάκη, Θοδωρής Μισόκαλος, προτιμά να κρατά χαμηλούς τόνους και να μένει μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας και έτσι δεν είναι συχνές οι αναρτήσεις του.

Ο αδερφός της αγαπημένης παρουσιάστριας, έχει σπουδάσει Νομική στην Αγγλία και την Κύπρο και είχε δουλέψει ένα διάστημα σε δικηγορικό γραφείο στο Κολωνάκι ως ασκούμενος, όμως πλέον αυτό είναι παρελθόν. Ενώ εδώ και 2χρόνια έχει αναλάβει το μάνατζμεντ των ξενοδοχειακών επιχειρήσεων του Μάκη Παντζόπουλου στην Άνδρο.

Αυτή το φορά ο αδερφός της Ελένης μοιράστηκε story με φίλους του από νυχτερινή βόλτα στην Αθήνα στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram.

Θοδωρής Μισόκαλος: Οι σπάνιες φωτογραφίες που ανάρτησε

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από @elenimenegaki


Πηγή