Έγραψε Ιστορία: Ο 94χρονος Κώστας Χατζηεμμανουήλ σάρωσε με 4 μετάλλια στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Κλειστού Στίβου

April 27, 2023

Έγραψε Ιστορία: Ο 94χρονος Κώστας Χατζηεμμανουήλ σάρωσε με 4 μετάλλια στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Κλειστού Στίβου


Διαφ.

Σάρωσε τα μετάλλια ο ανεξάντλητος 94χρονος Κώστας Χατζηεμμανουήλ, με χρυσό μετάλλιο στο μήκος, χάλκινο στα 400μ. και στα 60μ.Έγραψε ιστορία στην Πολωνία ο 94χρονος Κώστας Χατζηεμμανουήλ που κατέκτησε τέσσερα μετάλλια (ένα χρυσό, ένα ασημένιο και δύο χάλκινα) στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Κλειστού Στίβου για αθλητές άνω των 35 ετών, που διεξήχθη στο Τόρουν της Πολωνίας.

Χρυσό μετάλλιο στο μήκος, χάλκινο στα 400μ. και στα 60μ. για τον ανεξάντλητο 94χρονο, όπως μετέδωσε η ΕΡΤ, που ξεκίνησε να αθλείται στα 80 του χρόνια. Συμμετείχε και στο αγώνισμα των 800 μέτρων, τερματίζοντας στην 5η θέση της κούρσας που συμμετείχαν οι κατηγορίες Μ85 και Μ90. Έτσι, με μόλις δύο συμμετοχές στην κατηγορία (Μ90), ο εκπληκτικός Χατζηεμμανουήλ κατετάγη 2ος στην κατηγορία του, προσθέτοντας στη συλλογή του ένα ακόμη μετάλλιο. Στο τελευταίο αγώνισμα που έτρεξε στα 200μ έχασε πάνω στο νήμα το Χάλκινο μετάλλιο.

94χρονος

Αξίζει να σημειωθεί ότι ο Κωνσταντίνος Χατζηεμμανουήλ αγωνίστηκε άρρωστος με πυρετό που τον ταλαιπωρούσε για τρεις μέρες κάτι που ωστόσο δεν τον εμπόδισε να δώσει τον καλύτερο του εαυτό προκειμένου να τιμήσει το Ελληνικό Εθνόσημο.


Πηγή