Ξανθιά, πανέμορφη, δεν φαίνεται καθόλου η ηλικία της: Η μητέρα της Ευγενίας Σαμαρά μοιάζει σαν αδερφή της

April 27, 2023

Ξανθιά, πανέμορφη, δεν φαίνεται καθόλου η ηλικία της: Η μητέρα της Ευγενίας Σαμαρά μοιάζει σαν αδερφή της


Διαφ.

Η μητέρα της «Στέλλας» από τη σειρά «Σασμός», την κατά κόσμον Ευγενία Σαμαρά, Αναστασία, είναι μία ξανθιά καλλονή.



Ευγενία Σαμαρά

Αν τις δείτε σε έξοδό τους μπορεί να τις περάσετε για φίλες παρά για μαμά και κόρη καθώς δεν έχουν μεγάλη διαφορά ηλικίας και η μαμά όπως βλέπετε έχει τον χρόνο σύμμαχό της.

Ευγενία Σαμαρά

Πριν ενάμιση χρόνο έφυγε από τη ζωή ξαφνικά ο πατέρας της ηθοποιού βυθίζοντας στο πένθος την οικογένεια.

Η κυρία Αναστασία στάθηκε ξανά στα πόδια της και προσπαθεί να περνάει ακόμα περισσότερο χρόνο με τα παιδιά της.

«Τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης έχουν αλλάξει για πάντα τις ζωές µας. Θεωρώ ότι όλο το παιχνίδι έχει να κάνει µε το αν κάνεις χρήση ή κατάχρηση. Αν τα χρησιμοποιείς µ’ έναν τρόπο που σε ωφελούν. Προσωπικά, δε θ’ ανεβάσω πολλά για την προσωπική µου ζωή, ούτε το πώς είναι το σπίτι µου, ούτε τι φαγητό θα φάω.

Ευγενία Σαμαρά
Εκτός των άλλων, ακόµη και οι συνεργασίες που κάνω µ’ εταιρίες είναι πράγματα ή ρούχα που τα υποστηρίζω ή θα τα επέλεγα µ’ έναν τρόπο. ∆ε θα διαφημίσω, για παράδειγμα, µια υπηρεσία που είµαι κατά. Φυσικά, έχω πιάσει τον εαυτό να είναι εθισμένος.
Οι συνήθειες και οι εµµονούλες τρυπάνε πολύ εύκολα στη ζωή µας. Έκανα ωστόσο ένα βήµα πίσω και είπα ότι δε θέλω να σπαταλάω παραπάνω ώρες σε αυτό το κοµµάτι. Τον τελευταίο χρόνο, έβαλα ένα πρόγραµµα στο κινητό που µου επιτρέπει να είµαι µόλις µισή ώρα την ηµέρα στα social. Τώρα νιώθω καλύτερα», δήλωσε σε παλαιότερη συνέντευξή της η Ευγενία Σαμαρά.


Πηγή

Διαβάστε επίσης: