Σε ταβέρνα για γλέντι ο Βασίλης Καρράς: Η νέα εμφάνιση μετά το πρόβλημα υγείας που τον άφησε μισό

May 2, 2023
Ο Βασίλης Καρράς βρέθηκε σε μια ταβέρνα για να διασκεδάσει, φορώντας την καινούρια του εμφάνιση μετά το πρόβλημα υγείας που αντιμετώπισε.

Σε ταβέρνα για γλέντι ο Βασίλης Καρράς: Η νέα εμφάνιση μετά το πρόβλημα υγείας που τον άφησε μισό


Διαφ.

Ο δημοφιλής τραγουδιστής Βασίλης Καρράς αντιμετώπισε πρόσφατα μια σοβαρή περιπέτεια με την υγεία του και δείχνει να το έχει ξεπεράσει πλέον. Ενώ έχει χάσει και αρκετά κιλά. Μάλιστα σύμφωνα με δημοσιεύματα είναι έτοιμος να επιστρέψει στη σκηνή της Αθηναϊκής νύχτας, μετά από πρόβλημα υγείας και το φθινόπωρο, θα ξεκινήσει εμφανίσεις σε μεγάλη νυχτερινή πίστα. Παράλληλα βρίσκεται ήδη στο στούντιο και ηχογραφεί τραγούδι που έχει να κάνει με την περιπέτεια που πέρασε.



Σε ταβέρνα για γλέντι ο Βασίλης Καρράς

Ο Βασίλης Καρράς μάλιστα είχε πρόσφατα και ένα σοβαρό χειρουργείο σχετικά με το πρόβλημα υγείας ενώ έχει χάσει και 42 κιλά! Ο αγαπημένος τραγουδιστής βρέθηκε σε γνωστή ταβέρνα της Θεσσαλονίκης στην περιοχή της Πολίχνης την περασμένη Τρίτη και απόλαυσε το φαγητό και την καλή παρέα. Το protothema.gr εξασφάλισε και ένα βίντεο από την συγκεκριμένη εμφάνιση του Βασίλη Καρρά.

Η νέα εμφάνιση μετά το πρόβλημα υγείας που τον άφησε μισό

Στο τραπέζι της παρέας του Βασίλη Καρρά ήταν ο Κώστας Ηλιού, με τον οποίον έχουν συνεργαστεί στο παρελθόν, ενώ δίπλα του κάθονταν ο γνωστός Βούλγαρος τραγουδιστής Τόνι Στοράρο. Ο Βασίλης απολαμβάνει την μουσική ενώ στα χέρια του κρατάει και ένα τσιγάρο, μεγάλη αδυναμία του τραγουδιστή.

Βασίλης Καρράς: Η νέα φωτογραφία μετά την περιπέτεια της υγείας του


Πηγή

Διαβάστε επίσης: