«Κωνσταντίνου & Ελένης»: Το μεγάλο ψέμα που μέχρι και οι φανατικοί εξακολουθούν να πιστεύουν 25 χρόνια μετά

May 11, 2023
Κωνσταντίνου & Ελένης: Ένα μεγάλο ψέμα που ακόμα και οι πιο αποφασισμένοι θαυμαστές τους πιστεύουν μετά από 25 χρόνια.

Κωνσταντίνου & Ελένης: Το μεγάλο ψέμα που μέχρι και οι φανατικοί εξακολουθούν να πιστεύουν 25 χρόνια μετά


Διαφ.

Μια από τις πιο επιτυχημένες σειρές της ελληνικής τηλεόρασης είναι το Κωνσταντίνου και Ελένης και αυτό φαίνεται από τα 25 χρόνια συνεχών επαναλήψεων.



sizes=(max-width:

Μέσα σε τόσα χρόνια επαναλήψεων όμως αρκετά είναι τα πράγματα που κάποιοι δεν είχαν καταλάβει. Όπως το γεγονός ότι η Καλλιρόη Μυριάγκου η αγαπημένη μας Ματίνα Μανταρινάκη άλλαζε την φωνή της από το πρώτο επεισόδιο της σειράς μέχρι και το τελευταίο για τις ανάγκες του ρόλου.

sizes=(max-width:

Πολλές φορές η επιτυχία ενός ρόλου μπορεί να προέλθει από την ολική μεταμόρφωση ενός ηθοποιού, όχι μόνο στην εξωτερική του εμφάνιση αλλά και από χαρακτηριστικά του ηθοποιού που χρειάστηκε να αλλάξει για να πετύχει ο χαρακτήρας που έπαιζε. Ένα τέτοιο παράδειγμα είναι και ο ρόλος της Ματίνας Μανταρινάκη, στη σειρά Κωνσταντίνου και Ελένης.

sizes=(max-width:

Η Ματίνα ήταν εξαρχής ένας χαρακτήρας που έπρεπε να δείχνει ότι συγκέντρωνε όλα αντιερωτικά χαρακτηριστικά που την έκαναν να μένει μόνη, χωρίς σύντροφο. Πέρα λοιπόν από τα ρούχα, τα γυαλιά και τις ατάκες, αυτό που απογείωσε τον ρόλο ήταν η φωνή της. Άλλοτε υπερβολικά κλαψιάρικη, άλλοτε πολύ ψηλή, πάντα με παράπονο. Ερμηνεύτηκε ιδανικά από την ηθοποιό τόσο που να νομίζουν όλοι ότι αυτή ήταν η φωνή της.

sizes=(max-width:

Στα τελευταία δύο επεισόδια, οπότε και έχει μεταμορφωθεί σε κουλ τύπισσα, ακούμε τον πραγματικό τρόπο ομιλίας της. Λίγο καιρό μετά, στην επόμενη τηλεοπτική της δουλειά, στη συμμετοχή της στη σειρά του Mega Εσύ φταις είχαμε ξανά την ευκαιρία να ακούσουμε την πραγματική της φωνή που απείχε πολύ από την τσιρίδα της Ματίνας Μανταρινάκη, όμως δεν έγινε ποτέ η επιτυχία που έγινε η σειρά του Χάρη Ρώμα οπότε ο κόσμος την ταύτισε με τη φωνή της γειτόνισσας του Κωνσταντίνου και της Ελένης.


Πηγή

Διαβάστε επίσης: