Κορμί αθλήτριας και κοιλιακούς “φέτες”: O σύντροφος της Μελίνας Νικολαΐδη, την προπονεί και το αποτέλεσμα είναι εκπληκτικό

May 23, 2023

Κορμί αθλήτριας και κοιλιακούς “φέτες”: O σύντροφος της Μελίνας Νικολαΐδη, την προπονεί και το αποτέλεσμα είναι εκπληκτικό


Διαφ.

Περήφανος για τη σύντροφό του, Μελίνα Νικολαΐδη, είναι ο Αλέξανδρος Πολυχρονιάδης με την πορεία της στο γυμναστήριο.



Η νεαρή κοπέλα έχει βρει τον έρωτα στο πρόσωπο του γοητευτικού personal trainer Αλέξανδρου Πολυχρονιάδη, ο οποίος μάλιστα προπονεί και τη μητέρα της.

Η κόρη της Δέσποινας Βανδή και του Ντέμη Νικολαΐδη και ο σύντροφός της πλέον δεν κρύβουν τον έρωτά τους και απολαμβάνουν πολύ να περνούν χρόνο μαζί.

Το μεσημέρι της Δευτέρας 22/5, η Μελίνα Νικολαΐδη βρέθηκε στο γυμναστήριο του αγαπημένου της για το καθιερωμένο πρόγραμμά της.

Ο ίδιος, μάλιστα, δημοσίευσε ένα βίντεο με τη Μελίνα Νικολαΐδη την ώρα που έκανε την προπόνησή της και έδειχνε ιδιαίτερη ευδιάθετη.

Μελίνα Νικολαΐδη – Αλέξανδρος Πολυχρονιάδης: Πώς γνωρίστηκαν, ποιο πρόσωπο τους έφερε κοντά

Αν και η ίδια μοιράζεται πολλές στιγμές από την καθημερινότητά της, κρατά ένα low profile με τον 34χρονο, τον οποίο γνώρισε σε γυμναστήριο της Γλυφάδας, όπου εκείνος εργάζεται.

Μάλιστα, το πρόσωπο που τους έφερε κοντά είναι η Έλλη Κοκκίνου όπως αποκάλυψε η ίδια μέσω συνέντευξής της. Η τραγουδίστρια δήλωσε χαρακτηριστικά πως πρότεινε στη Δέσποινα Βανδή το συγκεκριμένο γυμναστήριο κι έτσι εκείνη πήγε με την κόρη της, Μελίνα και έμελλε να “γεννηθεί” ένας δυνατός έρωτας.

Οι πρώτες κοινές φωτογραφίες τους

Τον περασμένο Δεκέμβρη, το ζευγάρι επιβεβαίωσε τα δημοσιεύματα για τη σχέση του, με τη Μελίνα να δημοσιεύει στο instagram ένα τρυφερό στιγμιότυπο πιάνοντας σφιχτά το χέρι του καλού της, με τον Αλέξανδρο Πολυχρονιάδη να αναδημοσιεύει την ανάρτηση.

Τον περασμένο Φεβρουάριο, ο 34χρονος personal trainer δημοσίευσε στο instagram για πρώτη φορά, φωτογραφία από τις καλοκαιρινές διακοπές με τη σύντροφό του. Αφορμή ήταν τα γενέθλια της Μελίνας Νικολαΐδη, με τον Αλέξανδρο Πολυχρονιάδη να την αποκαλεί δημοσίως “αγάπη μου”.

Μελίνα Νικολαΐδη

«Αγάπη μου χαρούμενα γενέθλια. Υγεία, χαμόγελα και όνειρα», έγραψε στην ανάρτησή του.

Το ζευγάρι πρόσφατα έκανε εμφάνιση – έκπληξη, αφού κατά τη διάρκεια της Αποκριάς εμφανίστηκε σε μασκέ πάρτι ως λύκος και κοκκινισκουφίτσα. Μπορεί να τους χωρίζει η απόσταση, ωστόσο η Μελίνα Νικολαΐδη έχει κάθε λόγο να επιστρέφει στην Ελλάδα για να βρίσκεται ξανά στην αγκαλιά του αγαπημένου της, Αλέξανδρου.

Μελίνα Νικολαΐδη


Πηγή

Διαβάστε επίσης: