«Μας έκλεισε το σπίτι, μας κατέστρεψε»: Συντετριμμένος ο πατέρας της 39χρονης που σκότωσε ο σύζυγός της

May 25, 2023

«Μας έκλεισε το σπίτι, μας κατέστρεψε»: Συντετριμμένος ο πατέρας της 39χρονης που σκότωσε ο σύζυγός της


Διαφ.

Για τη γυναικοκτονία στη Χαλκιδική, που συγκλόνισε την Ελλάδα, μίλησε ο πατέρας της 39χρονης, που έπεσε νεκρή από τα πυρά του συζύγου της μπροστά στα μάτια του παιδιού τους, μη μπορώντας να συγκρατήσει τα δάκρυά του.



Ο συζυγοκτόνος, μετά το έγκλημα, έστρεψε το όπλο στο πρόσωπό του και έβαλε τέλος στην ζωή του, ενώ ο 8χρονος γιος τους νοσηλεύεται στο νοσοκομείο με τραύματα από θραύσματα.

Όπως επεσήμανε χαρακτηριστικά ο χαροκαμένος πατέρας στην εκπομπή «Αλήθειες με τη Ζήνα», δείχνοντας φωτογραφίες της κόρης του, στο σαλόνι του σπιτιού του, «έχασα την κοπελάρα μου, δες τι κοπέλα έχασα».

Και προσθέτει ότι ο ίδιος γεννήθηκε σε πολύ φτωχή οικογένεια και αγωνίστηκε στη ζωή του, από 15 χρόνων στα καράβια, για να μην λείψει τίποτα από τα παιδιά του. Τα σπούδασε, τα μεγάλωσε με αρχές και αξίες, ενώ ήταν πάντα δίπλα στην κόρη του, στηρίζοντας την και οικονομικά.

«Μόνο αγάπη είχε το σπίτι μιας. Μια ζωή έτρεχα να βοηθάω. Θα αντέξω για τα εγγόνια μου. Αλλιώς η ζωή μου θα έσβηνε. Δε πρόκειται να λείψει τίποτα από τα εγγονάκια μου. Έχουν έναν παππού λεβέντη και μια γιαγιά, κι έναν θείο που γίνεται θυσία για τα ανίψια του», σημειώνει ο χαροκαμένος πατέρας και συνεχίζει «πώς σε άφησα Μαρία μου και έφυγες από τα χέρια μου; Πώς θα το ξεπεράσω αυτό; Τι σκεπτικό είχε κι έκανε αυτό το κακό στην κόρη μου; Δεν της έλειπε τίποτα. Είχαν σπίτι καινούριο να το χαίρονται τα παιδιά, να τρέχουν και να παίζουν στην αυλή».

Όπως λέει ο πατέρας της 39χρονης, το ζευγάρι είχε πάντα προβλήματα, αλλά η κόρη του «ήταν φιλότιμη και τα ξεχνούσε την άλλη μέρα». Υπήρχαν, όμως, ημέρες που τσακώνονταν και πήγαινε στο πατρικό σπίτι με παράπονο.

Ο γαμπρός του καβγάδιζε με την κόρη του, χωρίς ουσιαστικούς λόγους, για ασήμαντες αφορμές. «Μας κατέστρεψε. Μας έκλεισε το σπίτι μας. Σκότωσε την κόρη μου μπροστά στο παιδάκι της. Πάλι καλά που γλίτωσε το παιδί» υπογραμμίζει.

Συντετριμμένος ο πατέρας της 39χρονης από τη γυναικοκτονία στη Χαλκιδική

Το βράδυ που έγινε η γυναικοκτονία στη Χαλκιδική, η 12χρονη κόρη του ζευγαριού δεν βρισκόταν στο σπίτι της οικογένειας, αλλά με τον παππού και την γιαγιά της και έτσι από τύχη δεν είδε τον πατέρα της να σκοτώνει την μητέρα της και στη συνέχεια να αυτοκτονεί.

«Βοήθησε η Παναγία και έμεινε η εγγονή μου στο σπίτι μας το βράδυ. Όλο αυτό το κακό που έπαθε η μαμά της πώς θα έφευγε από πάνω της;» τόνισε ο πατέρας του θύματος.

“Πώς όμως θα φύγει από το μυαλό του εγγονού του όλο αυτό που έζησε;” διερωτάται ο παππούς, ο οποίος αποκαλύπτει ότι το μικρό παιδί είχε λατρεία στη μητέρα του, καθώς «κρεμόταν από τον λαιμό της, την είχε συνέχεια αγκαλιά».

«”Παππού, δεν θα μείνω στο σπίτι σου” μου απαντούσε όταν του έλεγα καμιά φορά να μείνει σπίτι μου. “Θέλω να είμαι με τη μαμά μου”. Τόση αγάπη της είχε της μανούλας του», πρόσθεσε ο παππούς.

«Τι φύλαγε μέσα του αυτός ο άνθρωπος; Τι κακία φύλαγε να κάνει αυτό το πράγμα; Ποιος άνθρωπος τραβάει σκανδάλη στη γυναίκα του; Χωρίστε… Να σκοτώνεις έναν άνθρωπο έτσι;», αναφέρει για τον συζυγοκτόνο.

Όπως υποστηρίζει ο πατέρας της 39χρονης, η κόρη του δεχόταν απειλές από τον σύζυγό της, προκειμένου να μην χωρίσουν.

«Η κόρη μου δεν έφευγε μακριά του. Την αγρίευε, την φοβέριζε “άμα φύγεις θα σε σκοτώσω”. Δεν μας τα έλεγε όλα η κόρη μου. Η κόρη μου τα κατάπινε, δεν τα έλεγε στον πατέρα της. Δεν τα ήξερα. Μόνο όταν μάλωναν της έλεγα “Μαρία, το σπίτι εδώ είναι ανοιχτό, ο πατέρας σου δεν σε διώχνει, ποτέ”… Έπρεπε να χωρίσουν όμορφα κι ωραία», κατέληξε.


Πηγή

Διαβάστε επίσης: