Έκανε την Ευρώπη να «παραμιλάει»: Απίθανος Τεντόγλου, απογειώθηκε στα 8.34μ. και έκανε νέα κορυφαία επίδοση

June 24, 2023

Έκανε την Ευρώπη να «παραμιλάει»: Απίθανος Τεντόγλου, απογειώθηκε στα 8.34μ. και έκανε νέα κορυφαία επίδοση


Διαφ.

Μια ακόμα μέρα στη δουλειά θα μπορούσαμε να πούμε για τον αγαπημένο μας αθλητή Μίλτο Τεντόγλου. Σίγουρα δεν είναι εύκολο να είσαι συνεπής στην κορυφή αλλά ο απίθανος Μίλτος Τεντόγλου έχει τον τρόπο, ο οποίος δείχνει εύκολος και χαλαρός αλλά σίγουρα από πίσω κρύβεται σκληρή δουλειά και προπόνηση και έτσι ο Μίλτος απέδειξε ξανά πως είναι ο κορυφαίος αθλητής σε όλη την Ευρώπη στο άλμα εις μήκος.

O απίθανος Μίλτος Τεντόγλου απέδειξε ξανά πως είναι κορυφαίος αθλητής

Ο Έλληνας «χρυσός» Ολυμπιονίκης ο οποίος βρίσκεται με την αποστολή της Ελληνικής ομάδας, στους Ευρωπαϊκούς Αγώνες Στίβου που διεξάγονται στη Σιλέσια της Πολωνίας, πήδηξε στα 8,34μ και βρέθηκε στην πρώτη θέση σημειώνοντας και την καλύτερη επίδοση για φέτος στην Ευρώπη.

Ο Μίλτος Τεντόγλου ξεκίνησε με άλμα στα 8.08μ. (-0.3) και βρέθηκε εύκολα στην πρώτη θέση, διεκδικώντας 16 υπερπολύτιμους βαθμούς για την ομάδα.

Στο δεύτερο άλμα, φάνηκε να μπαίνει πιο επιθετικά και έκανε ένα μεγάλο άλμα το οποίο όμως ήταν άκυρο.

Το τρίτο του άλμα μετρήθηκε στα 7.95μ., καθώς πάτησε αρκετά πίσω, με τον ίδιο όμως να παραμένει πρώτος και άρα να έχει σίγουρα ακόμη δύο άλματα.

Η τέταρτη προσπάθειά του ήταν άκυρη. Η πέμπτη μετρήθηκε στα 8.07μ. και το 8.34μ. ήρθε στο τέλος κάτι το οποίο και συνηθίζει φέτος, που είναι η κορυφαία επίδοση για φέτος στην Ευρώπη και 5η καλύτερη στον κόσμο.

Κορυφαία επίδοση στην Ευρώπη από τον κορυφαίο Τεντόγλου


Πηγή

Διαβάστε επίσης: