«Μαμάκα να φάω βασιλικό;»: Παίκτης στο First Dates πήρε τηλέφωνο τη μαμά του για το μενού

July 8, 2023

«Μαμάκα να φάω βασιλικό;»: Παίκτης στο First Dates πήρε τηλέφωνο τη μαμά του για το μενού


Διαφ.

Το τελευταίο επεισόδιο για τη σεζόν της αγαπημένης εκπομπής του First Dates προβλήθηκε χθες από την συχνότητα του Star και μας επιφύλασσε δυνατές στιγμές καθώς δεν άφησε κανέναν παραπονεμένο.

Ο Παναγιώτης ήταν ανάμεσα στα ζευγάρια που βρέθηκε χθες στο First Dates για να βρει τον έρωτά του και δεν δίστασε να δείξει με το καλημέρα πως ανήκει στους άντρες και συγκεκριμμένα στους γιούς… που έχουνε αδυναμία και ιδιαίτερη σχέση με την μητέρα του.  Απέναντι του βρέθηκε η η 25χρονη Ερωφίλη και της οποίας αρχικά της έκανε θετική εντύπωση ο 35χρονος Παναγιώτης αλλά στη συνέχεια όλα άλλαξαν..

Ο Παναγιώτης με το που πέρασαν στο τραπέζι και για το κομμάτι του φαγητού έδειξε στην Ερωφίλη πόσο στενή σχέση έχει με τη μητέρα του. Καθώς δεν δίστασε να την πάρει τηλέφωνο να τη ρωτήσει για τις αλλεργίες του, ώστε να είναι σίγουρος αν μπορεί να φάει φρέσκο βασιλικό.

«Δεν υπάρχει αυτό το πράγμα, 35 χρονών μαντράχαλος. Έπαθα λίγο σοκ και ήθελα να φύγω, αλλά λέω, δώσε λίγο χρόνο», είπε η Ερωφίλη στην προσωπική της συνέντευξη που ακολούθησε στη συνέχεια, δείχνοντας έτσι και την ενόχληση της.

Στη συνέχεια, ο Παναγιώτης αφού κατάφερε να βρει στο τηλέφωνο τη μητέρα του έδωσε το τηλέφωνο και στην Ερωφίλη, η οποία παρόλο που ένιωσε άβολα δεν το έδειξε και μίλησε με τη μητέρα του.

Παίκτης στο First Dates πήρε τηλέφωνο τη μαμά του

«Οκ σας το παίξω κουλ, ας το παίξω ότι μου αρέσει όλο αυτό που ζω… Και όχι δεν μου άρεσε όλο αυτό… διότι καλά καλά δεν είχα γνωρίσει εκείνον και μου δίνει τη μαμά του στο τηλέφωνο και παθαίνω σοκ!», πρόσθεσε η 25χρονη.

«Εγώ είμαι πάρα πολύ μαμάκιας και χαίρομαι γι αυτό», είπε από την πλευρά του ο Παναγιώτης. «Ήρθες να γνωρίσεις μια κοπέλα, να το ζήσεις, να περάσεις ωραία. Η μαμά σου δεν κολλάει πουθενά», πρόσθεσε η Ερωφίλη.

Δεν γνωρίζουμε εάν οι προθέσεις του 35χρονου είχαν και μια δόση χιούμορ μέσα και τηλεοπτικής  “τρέλας” αλλά πρόσφερε στους τηλεθεατές απολαυστικές σκηνές και σίγουρα δεν άρεσε και στο υποψήφιο ταίρι του.

Παναγιώτης: «Έλα μαμάκα μου φρέσκο βασιλικό μπορώ να φάω ή έχω κάποια αλλεργία;»


Πηγή

Διαβάστε επίσης: