Χτένισμα face framing: Το έκανε η Τσιμτσιλή & το θέλουν όλες – Πως θα το ζητήσεις από την κομμώτριά σου

October 5, 2023

Χτένισμα face framing: Το έκανε η Τσιμτσιλή & το θέλουν όλες – Πως θα το ζητήσεις από την κομμώτριά σου


Διαφ.

H Σταματίνα Τσιμτσιλή πάντα καταφέρνει να μας εντυπωσιάζει με τις επιλογές που κάνει στο κομμάτι της μόδας, αλλά και στο κομμάτι της ομορφιάς.

Η παρουσιάστρια του “Happy Day” πειραματίζεται συνεχώς, δοκιμάζοντας νέα χτενίσματα και αυτό έκανε για ακομη μια φορά.

Η παρουσιάστρια δεν αγαπά τις υπερβολές και φροντίζει τα μαλλιά της να είναι πάντα καλοχτενισμένα. Δεν την έχουμε δει να κάνει ακραίες αλλαγές σε αυτά, αλλά τελευταία δείχνει αδυναμία στο χτένισμα face framing.

Ένα από τα πιο κολακευτικά, κουρέματα που δείχνουν το πρόσωπο πιο αδύνατο, για οποιοδήποτε σχήμα προσώπου είναι οι στρώσεις μαλλιών που πλαισιώνουν το πρόσωπο σας ή αλλιώς layering. Όταν το κούρεμα ακολουθεί το περίγραμμα των ζυγωματικών και της γνάθου σας θα σας δίνει πάντα ένα άμεσο αποτέλεσμα που όχι μόνο θα είναι εντυπωσιακό αλλά και θα σας οδηγεί στο στόχο σας, να ενισχύσετε τις γωνίες του προσώπου. Λέγεται ως κούρεμα face framing cut και ως χτένισμα face framing. Οι δύο τούφες που πλαισιώνουν την αλογοουρά της Σταματίνας Τσιμτσιλή είναι αντιπροσωπευτικό παράδειγμα της τάσης και μας αρέσει που το υιοθετεί πια συχνά.

Πώς να το συζητήσετε στον κομμωτή σας;

Το νέο it κούρεμα του χαρακτηρίζεται από απαλό φιλάρισμα γύρω από το πρόσωπο, αλλά και από επιμελώς ατημέλητες αφέλειες, οι οποίες “κάθονται” πάνω από τα φρύδια, πλαισιώνοντας όμορφα το πρόσωπο. Οι τούφες πλάι στις αφέλειες είναι πιο μακριές, τονίζοντας έτσι τα μάτια, τα φρύδια, αλλά και τις γωνίες του προσώπου.


Πηγή