«Τον είχαν εξαπατήσει»: Μαθεύτηκε από τον γιο του όλη η αλήθεια για την περιουσία του Γιάννη Φλωρινιώτη – Εκεί πήγαν όλα

October 12, 2023

«Τον είχαν εξαπατήσει»: Μαθεύτηκε από τον γιο του όλη η αλήθεια για την περιουσία του Γιάννη Φλωρινιώτη – Εκεί πήγαν όλα


Διαφ.

Μια εφ’ όλης της ύλης συνέντευξη παραχώρησε ο Νίκος Φλωρινιώτης στο περιοδικό Λοιπόν.

Ο γιος του Γιάννη Φλωρινιώτη, μεταξύ άλλων, αποκάλυψε τι απέγιναν τα θρυλικά κοστούμια του πατέρα του και τι άφησε στην διαθήκη του.

«Σκεφτόμαστε να κάνουμε μια έκθεση με όλα αυτά τα πράγματα. Δύο κοστούμια του θα πάνε στο σπίτι του ηθοποιού και το ένα θα μπει δίπλα στην Τζένη Καρέζη και την Αλίκη Βουγιουκλάκη. Του είχε ράψει και κοστούμι ο Τζώρτζιο, ο οποίος είχε ράψει και για τον Michael Jackson», είπε αρχικά ο Νίκος Φλωρινιώτης.

Όσον αφορά στην κληρονομιά που άφησε ο Γιάννης Φλωρινιώτης, ο γιος του ανέφερε: «Όλα τα είχαμε μοιράσει από την αρχή, εγώ, τα αδέλφια και η μητέρα μου. Δεν είχαμε ποτέ θέματα με κληρονομικά γιατί είμαστε αγαπημένη οικογένεια, μια γροθιά. Δόξα τω Θεώ ο πατέρας μου φρόντισε για εμάς, δεν ήταν τζογαδόρος, ούτε με ναρκωτικά είχε μπλέξει, ούτε πάθη είχε. Έτσι μας εξασφάλισε, θα είχε και μεγαλύτερη περιουσία αν δεν τον είχαν εξαπατήσει».


Πηγή