«Φεύγω στη χώρα μου με τακτοποιημένα τα οικονομικά μου» Η οικιακή βοηθός της Μαίρης Χρονοπούλου σπάει τη σιωπή της

November 2, 2023

«Φεύγω στη χώρα μου με τακτοποιημένα τα οικονομικά μου» Η οικιακή βοηθός της Μαίρης Χρονοπούλου σπάει τη σιωπή της


Διαφ.

Η Νίνο, η γυναίκα που φρόντιζε τη Μαίρη Χρονοπούλου τα τελευταία χρόνια, έδωσε μια συγκινητική συνέντευξη μετά τον θάνατο της αείμνηστης ηθοποιού. Στη συνέντευξη αυτή, που παραχώρησε στην Espresso και στον δημοσιογράφο Γιάννη Αρμουτίδη, αναφέρθηκε στις στιγμές στο σπίτι της ηθοποιού στην Παιανία και εξέφρασε τη συγκίνησή της.

Νίνο: Τα όσα ανέφερε για την Μαίρη Χρονοπούλου

«Η Μαίρη Χρονοπούλου δεν ήταν η κυρία που εργάστηκα. Ήταν η μάνα, η φίλη μου, ο δικός μου άνθρωπος στην Ελλάδα. Οι καρδιές μας έγιναν ένα. Ακόμα ακούω τα λόγια της στα αυτιά μου. “Σ’ αγαπώ πολύ, Νίνο, Νίνο μου”! Κάθε ώρα, κάθε λεπτό έλεγε το όνομά μου. “Νίνο, να πάμε στην κουζίνα”! “Νίνο, να πάμε στο σαλόνι”, “Νίνο, να ετοιμαστούμε να βγούμε έξω”, “Νίνο, Νίνο, Νίνο”… Αχ, κυρία Μαίρη. Αχ, σπουδαία κυρία, η πιο σπουδαία που γνώρισα στη ζωή μου και αγάπησα πολύ, γιατί να φύγεις τόσο γρήγορα; Γιατί να φύγεις τόσο άδικα και τόσο ξαφνικά; Άραγε, κυρία Μαίρη μου, με φώναζες όταν έπεσες; Με χρειαζόσουν και εγώ δεν ήμουν εκεί; Συγγνώμη, κυρία Μαίρη, συγγνώμη, δεν το ήθελα. Έπρεπε να ήμουν κοντά σου» .

Αναφορικά με τις σχέσεις της με τη Μαίρη Χρονοπούλου, η Νίνο απαντά: «Οι σχέσεις μας ήταν άριστες. Τώρα που έφυγα από το σπίτι της κυρίας Μαίρης παίρνω μαζί μου μόνο τις αναμνήσεις. Αλλά και την πιο φρικτή εικόνα, όταν την είδα πεσμένη στο πάτωμα. Ήταν η στιγμή που ένιωσα ότι χάνω τον κόσμο κάτω από τα πόδια μου. Αχ, κυρία Μαίρη. Πόσο σ’ αγαπούσα, πόσο θα σ’ αγαπώ για πάντα. Μου λείπετε πολύ, σας αγάπησα πολύ… Της είχα πει ότι έπρεπε να φύγω για την πατρίδα μου και εκείνη δεν ήθελε. Και σήμερα ήρθε η μέρα που φεύγω από την Ελλάδα. Εύχομαι ο Θεός να έχει την κυρία Μαίρη μας στην αγκαλιά του και να βρίσκεται στον παράδεισο. Εκεί της άξιζε να είναι».

Τέλος, η Νίνο ξεκαθαρίζει ότι η Μαίρη Χρονοπούλου ήταν απόλυτα τυπική σε όλες τις οικονομικές υποχρεώσεις της. «Η κυρία Μαίρη ήταν πάντα κυρία. Δεν με άφησε ποτέ απλήρωτη και σήμερα φεύγω με τα πάντα τακτοποιημένα στα οικονομικά μου».


Πηγή

Διαβάστε επίσης: