«Καταπέλτης» ο Βασίλης Τερλέγκας για γνωστό δημοσιογράφο: «Με χτυπούσε ανελέητα, με είπε αποτσίγαρο πεταμένο»

February 3, 2024

«Καταπέλτης» ο Βασίλης Τερλέγκας για γνωστό δημοσιογράφο: «Με χτυπούσε ανελέητα, με είπε αποτσίγαρο πεταμένο»


Διαφ.

Ο Βασίλης Τερλέγκας σε συνέντευξή του στην εκπομπή “Super Κατερίνα” και τη δημοσιογράφο Μένια Κούκου, σήμερα, την Πέμπτη, μίλησε για τον ντόρο που προκλήθηκε από τις δηλώσεις του Γιώργου Νταλάρα, τον ρατσισμό που έχει βιώσει από μικρό παιδί και θυμήθηκε τον πόλεμο που δέχθηκε από δημοσιογράφο στο παρελθόν.

Όπως υπογράμμισε ο τραγουδιστής «άσε τον Νταλάρα να το λέει (σ.σ. το σχόλιο για τις διαφημίσεις από τραγουδιστές). Και ο Κλούνεϊ κάνει καφέδες, που είναι το πρόβλημα; Αλλά και ο Νταλάρας είναι το κεφάλαιο της Ελλάδος. Και τα παιδιά είχαν δίκιο και ο Νταλάρας είχε δίκιο. Δηλαδή αν ήμουν εγώ και βλέπω ένα κορίτσι που ξεκινάει να γίνει δημοσιογράφος, θα του έδινα λίγο θάρρος. Δεν είναι κακό. Δεν υπάρχει όμως λόγος να ασχοληθούμε τώρα με το τι είπε ο Νταλάρας, γιατί το είπε».

Ο Βασίλης Τερλέγκας έχει βιώσει ρατσισμό

Σχετικά με τον ρατσισμό που έχει βιώσει, ο Βασίλης Τερλέγκας επεσήμανε «εγώ έχω φάει τον ρατσισμό της αρκούδας, δεν το συζητάω! Από μικρό παιδί. Πάλεψα όμως με τον εαυτό μου και νίκησα. Ρατσισμός πολύς. Το είδος της μουσικής μου είναι καθαρά βυζαντινό και δεν τραγουδιέται εύκολα, είναι δύσκολο, ναι το παραδέχομαι. Αυτό όμως δεν σημαίνει ότι πρέπει να με χτυπάς εσύ κύριε δημοσιογράφε από το πρωί μέχρι το βράδυ και το μαγαζί μου να είναι γεμάτο».

Ο πόλεμος δημοσιογράφου τον Βασίλη Τερλέγκα

Όσον αφορά τον δημοσιογράφο που τον πολεμούσε, ο τραγουδιστής σημείωσε «υπήρχε και ένας δημοσιογράφος που με χτυπούσε ανελέητα, τον θυμάμαι. Θα τον βρω όμως, ζει. Είχε πει «τα σημεία των καιρών» και με είχε φωτογραφία! Είχε πει ότι είμαι ένα αποτσίγαρο πεταμένο σαν άνθρωπος».


Πηγή

Διαβάστε επίσης: