Είναι σε γηροκομείο, κανείς δεν ήξερε τίποτα: Ο Σπύρος Μπιμπίλας είπε όλη την αλήθεια για τον Γιώργο Μαρίνο

April 1, 2024

Είναι σε γηροκομείο, κανείς δεν ήξερε τίποτα: Ο Σπύρος Μπιμπίλας είπε όλη την αλήθεια για τον Γιώργο Μαρίνο


Διαφ.

Ο Σπύρος Μπιμπίλας σε συνέντευξή του στο Πρωινό και στη δημοσιογράφο Αναστασία Ζάρκα, εξέφρασε την ενόχλησή του με το ρεπορτάζ για τον Γιώργο Μαρίνο, που προβλήθηκε στην εκπομπή «Ακόμα δεν είδες τίποτα» του Κώστα Τσουρού.

Έξαλλος ο Σπύρος Μπιμπίλας

Όπως υπογράμμισε ο ηθοποιός και βουλευτής της «Πλεύσης Ελευθερίας» «όλοι ξέραμε ότι ο Γιώργος Μαρίνος βρίσκεται σε οίκο ευγηρίας πάρα πολύ καιρό και κανείς δεν ήξερε ακριβώς πού βρίσκεται. Το γεγονός ότι κάποιος το ανακάλυψε και το έφερε ως αποκλειστικό, εμένα με ενόχλησε σαν πολίτη αυτής της χώρας, γιατί όταν κάποιος θέλει να διατηρήσει την ιδιωτικότητά του όταν είναι άρρωστος, οφείλουμε να το σεβόμαστε. Τώρα, δεν ξέρω γιατί, έγινε αυτό και ποιος έδωσε το δικαίωμα, ποιος μεσολάβησε, αλλά δεν ήταν ωραίο».

Η ενόχληση του Σπύρου Μπιμπίλα για τον Γιώργο Μαρίνο

Και πρόσθεσε ο Σπύρος Μπιμπίλας «ό,τι κι αν έχει ο κύριος Μαρίνος, από την αρχή είχε ζητήσει να μην απασχολήσει κανείς την ιδιωτικότητά του κι αυτό έπρεπε να το σεβαστούν. Αποτέλεσμα ήταν ότι βγήκε μία εικόνα του κυρίου Μαρίνου που ο ίδιος δεν θα ήθελε και φαντάζομαι ότι αυτό δεν είναι σωστό».

Θύμα επίθεσης ο Σπύρος Μπιμπίλας για το νομοσχέδιο ομοφυλόφιλων: ” Του είπα σας τρομάξαμε; και μετά έγιναν όλα”

Ο Σπύρος Μπιμπίλας μίλησε στις τηλεοπτικές κάμερες σε χθεσινοβραδινή του έξοδο. Ο ηθοποιός και βουλευτής της Πλεύσης Ελευθερίας αποκάλυψε τη χυδαία λεκτική επίθεση που δέχτηκε στο δρόμο, μετά την ψήφιση του νομοσχεδίου για τα ομόφυλα ζευγάρια.

«Δέχτηκα μια πολύ χυδαία επίθεση στο δρόμο από έναν κύριο με ποδήλατο. Δεν μπορώ να σας πω τι! Όχι χειρονομία, λεκτική επίθεση! Δεν λέγεται στην τηλεόραση.

Εγώ του είπα “σας τρομάξαμε;” και μου λέει ναι! Και του είπα “καλά κάναμε και σας τρομάξαμε, για να ξυπνήσετε”», είπε ο Σπύρος Μπιμπίλας.


Πηγή

Διαβάστε επίσης: