Ελένη Μενεγάκη: Φεύγει απ’το MEGA, πάει 1η φορά σε αυτό το κανάλι & εκτοξεύει την τηλεθέαση στα ύψη

April 15, 2024

Ελένη Μενεγάκη: Φεύγει απ’το MEGA, πάει 1η φορά σε αυτό το κανάλι & εκτοξεύει την τηλεθέαση στα ύψη


Διαφ.

Μετά από τριάντα χρόνια στην ελληνική τηλεόραση, η Ελένη Μενεγάκη σίγουρα μπορεί να καμαρώνει για την επιτυχία της και τα μεγάλα νούμερα που κατά καιρούς έχει σημειώσει. Αλλά αν κάτι έχει καταφέρει όλα αυτά τα χρόνια είναι να έχει δημιουργήσει μια τεράστια εμπορική αξία  η οποία πλέον δεν εξαρτάται από τα νούμερα και  καθιστά δυνατή κάθε διαπραγμάτευση συμβολαίου με τα κανάλια και ένα μεγάλο ατού στης συζητήσεις περι ανανεώσεων.

Ελένη Μενεγάκη – Προγραμματίστηκε ραντεβού με υψηλόβαθμο στέλεχος

Η απόφαση της Ελένης για το αν θα συνεχίσει με το Mega ή θα πάει σε άλλο κανάλι, καθώς και η ζώνη προβολής της εκπομπής της, προκαλεί αλυσίδα εξελίξεων στο τηλεοπτικό τοπίο, επηρεάζοντας το μέλλον της Δανάης Μπάρκα και της Φαίης Σκορδά, που εξαρτάται από την Ελένη.

Σύμφωνα και με όσα αναφέρει η Έλενα Πολυκάρπου στην εκπομπή Super Κατερίνα του ALPHA, η Ελένη Μενεγάκη ετοιμάζεται να συναντήσει ένα υψηλόβαθμο στέλεχος του ΣΚΑΪ με σκοπό να συζητήσουν το ενδεχόμενο συνεργασίας ανάμεσα στους δύο τους. Το ραντεβού ορίστηκε με πρωτοβουλία του στελέχους του ΣΚΑΪ, που είναι γυναίκα.

Ελ. Μενεγάκη: Η αντίδραση στα δημοσιεύματα που την θέλουν να αναλαμβάνει την πρωινή ζώνη του MEGA

Με την… τσίμπλα στο μάτι: Η Ελένη Μενεγάκη ανέβασε φωτογραφία στο κρεβάτι μόλις ξύπνησε και όλοι πρόσεξαν κάτι

Παρατηρείται μια ιδιαίτερη αύξηση της δραστηριότητας από την Ελένη Μενεγάκη στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης τις τελευταίες ημέρες.

Η παρουσιάστρια του Mega, η οποία συνήθιζε να δημοσιεύει κυρίως φωτογραφίες από την επαγγελματική της δραστηριότητα, παρουσιάζει πλέον και στιγμιότυπα από την καθημερινή της ζωή εκτός των τηλεοπτικών πλατώ.

Ελένη Μενεγάκη

Στην πιο πρόσφατη ανάρτησή της, που έγινε το πρωί της Τετάρτης 10 Απριλίου, η Ελένη Μενεγάκη φωτογραφίζεται να ποζάρει στο κρεβάτι της.

«Αυτό θα πει με την τσίμπλα στο μάτι» γράφει.

Δείτε την ανάρτηση της Ελένης Μενεγάκη:

Αμέσως συγκέντρωσε άπειρα likes και θετικά σχόλια. Οι διαδικτυακοί της φίλοι αναγνώρισαν το πόσο όμορφη παραμένει στην ηλικία της, χωρίς μακιγιάζ, χωρίς φίλτρα, χωρίς ρετούς. Η φυσική Ελένη που όλοι αγαπήσαμε!


Πηγή

Διαβάστε επίσης: