Είδε ότι ο Βισκαδουράκης δεν έχει λεφτά, τον βοήθησε αμέσως: Ψυχάρα ο Ελευθερίου, τον έσωσε από την καταστροφή

April 15, 2024

Είδε ότι ο Βισκαδουράκης δεν έχει λεφτά, τον βοήθησε αμέσως: Ψυχάρα ο Ελευθερίου, τον έσωσε από την καταστροφή


Διαφ.

Ο Λευτέρης Ελευθερίου βρέθηκε στην εκπομπή «Στούντιο 4» της ΕΡΤ, σήμερα, Δευτέρα, το απόγευμα και μίλησε για την οικονομική βοήθεια που είχε δώσει στον Θανάση Βισκαδουράκη, μετά τις καταστροφικές πλημμύρες της Θεσσαλίας, μετά από αναφορά της Νάνσυς Ζαμπέτογλου και του Θανάση Αναγνωστόπουλου.

Ο Λευτέρης Ελευθερίου βοήθησε τον Θανάση Βισκαδουράκη

Όπως υπογράμμισε ο ηθοποιός «άμα τα λες τι νόημα έχει… Πέρασε πολύ δύσκολα, είχαν καταστραφεί με τις πλημμύρες τα χωριά πάνω στην Καρδίτσα. Τα ξέρετε τα μέρη. Διαλύθηκαν, οι άνθρωποι δεν είχαν που να μείνουν. Μην τα ξεχνάμε αλλά υπάρχουν αυτά».

Η κίνηση ανθρωπιάς του Λευτέρη Ελευθερίου

Υπενθυμίζεται ότι ο Θανάσης Βισκαδουράκης είχε επισημάνει, πριν μερικούς μήνες, στην ίδια εκπομπή «να πω για έναν συνάδελφο που με συγκίνησε από την πρώτη ημέρα, ο Λευτέρης Ελευθερίου. Είμαστε και οι δύο άνθρωποι που αγωνιζόμαστε. Με συγκίνησε ο Λευτέρης… Μας έστειλε λεφτά. Μετράμε τους ανθρώπους και στα δύσκολα. Έχετε πάει σε πρεμιέρες θεάτρων; Όταν είσαι στα πάνω σου, οι συνάδελφοι κοιτάνε πως θα φωτογραφηθούν, άμα είσαι στα κάτω σε προσπερνάνε. Αυτό το φως το δήθεν με ενοχλεί πάρα πολύ».

Κατέρρευσε ο Λευτέρης Ελευθερίου για το κόψιμο της σειράς «Μείναμε χωρίς δουλειά, πως θα ζήσουντα παιδιά μας;»

Ο Λευτέρης Ελευθερίου ήταν καλεσμένος της Φαίης Σκορδά και από τα πρώτα πράγματα που είπε ήταν για τη σειρά Μετά τη φωτιά που διακόπηκε απότομα και στην οποία ήταν πρωταγωνιστής.

«Η σειρά θα συνέχιζε κανονικά, 8/1 είχαμε γύρισμα. Ένας λόγος που είμαι εδώ είναι ότι η ζωή συνεχίζεται. Έχουμε παιδιά, πρέπει να τα ζήσουμε. Μείναμε χωρίς δουλειά εκεί στο σίριαλ.

Ήταν πάρα πολύ ξαφνικό. 31 του μηνός μιλάς με την εταιρεία, δίνεις ευχές και 1η σου λένε δεν συνεχίζουμε με μια ενημέρωση απότομη. Η εταιρεία παραγωγής δεν ήξερε και επειδή ήταν στη μέση και το ΕΚΟΜΕ, πιστεύαμε όλοι ότι είμαστε αρκετά καλυμμένοι. Προφανώς είχε παίξει κάτι στο διοικητικό κομμάτι που δεν ξέραμε. Και δεν μπορείς να πεις και ονόματα γιατί μπορεί να μην φταίνε οι άνθρωποι.

Πήραμε πάρα πολλά μηνύματα, δεν μου έχει ξανασυμβεί, κι εγώ είχα πολύ διαφορετικό ρόλο που το οφείλω στον Γρηγόρη Καραντινάκη. Ήταν μια σειρά που έβγαζε μια τεράστια αγάπη προς τις γυναίκες, υπέροχα μηνύματα, κόβεται απότομα και μας ρώταγαν αν θα πάει σε άλλο κανάλι.

Το μόνο μήνυμα που έχω να πω επειδή με ρωτάνε γονείς αν τα παιδιά τους πρέπει να πάνε σε αυτό το επάγγελμα, βλέπουν πώς είναι η κατάσταση. Μπορεί να ξεκινήσεις κάτι και υπάρχει μεγάλη ανασφάλεια, αυτό βιώσαμε.

Δεν μας δόθηκε η ευκαιρία να κλείσουμε με 5 επεισόδια αποχαιρετισμού, ήθελα να βγω να κάνουμε έναν αποχαιρετισμό εδώ. Σας ευχαριστούμε πολύ που μας στηρίξατε».


Πηγή

Διαβάστε επίσης: