Αποκαλύφθηκε το ψέμα της Αλίκης: «Την ξεμπρόστιασα στον αέρα και σταμάτησε να μου μιλάει», λέει ο Μεταξόπουλος

April 16, 2024

Αποκαλύφθηκε το ψέμα της Αλίκης: «Την ξεμπρόστιασα στον αέρα και σταμάτησε να μου μιλάει», λέει ο Μεταξόπουλος


Διαφ.

Σε πρόσφατη συνέντευξή του στην εφημερίδα On Time, ο Φώτης Μεταξόπουλος μίλησε, μεταξύ άλλων, για την προσωπική του σχέση με την Αλίκη Βουγιουκλάκη και αποκάλυψε τους λόγους που η διάσημη ηθοποιός επέλεξε κάποια στιγμή να διακόψει την επικοινωνία τους.

Φώτης Μεταξόπουλος: Τα όσα ανέφερε

Ο γνωστός χορευτής και χορογράφος περιέγραψε: «Βγήκα στο θέατρο το 1954, στο έργο «Ρωμαίος και Ιουλιέτα» με τη Συνοδινού, που αρρώστησε τότε μέσα σε μία εβδομάδα και ήρθε η Αλίκη Βουγιουκλάκη, τότε τη γνώρισα, εκεί. Η πρώτη μου παρτενέρ στο χορό ήταν η Συνοδινού και μετά η Αλίκη. Έπειτα βγήκα στην επιθεώρηση».

«Το 1984, σε μια συνέντευξη, είχε πει η Αλίκη ότι τότε γιόρταζε τα 25 της χρόνια στο θέατρο. Αυθόρμητα, της είπα “μαζί ξεκινήσαμε, γιατί είπες 25 χρόνια; Εγώ γιορτάζω τα 30 χρόνια στο χώρο”. Το είπα αυτό στον τηλεοπτικό αέρα, την ξεμπρόστιασα κι αμέσως μετά σταμάτησε να μου μιλάει. Είχα πάει με την κόρη μου για αυτόγραφο και μιλούσε μόνο σε εκείνη, όχι σε μένα. Το είχε πάρει πατριωτικά» αποκάλυψε.

Έχει και το όνομα και τη χάρη: Αλίκη Βουγιουκλάκη Junior, η άγνωστη συνονόματη ανιψιά της εθνικής μας σταρ

Η Αλίκη Βουγιουκλάκη junior είναι η κόρη του Αιμίλιου Βουγιουκλάκη, ανιψιού της αγαπημένης ηθοποιού και της συζύγου του, Κατερίνας.

Ειδικότερα, τον Νοέμβριο του 2019, το ζευγάρι βάφτισε την κόρη του, στον Ιερό Μητροπολιτικό Ναό Αγίων Κωνσταντίνου και Ελένης, στη Γλυφάδα και της έδωσε το όνομα Αλίκη, θέλοντας να τιμήσει τη μνήμη της αγαπημένης ηθοποιού.

Το μικρό κορίτσι είναι το πρώτο που ήρθε στην οικογένειά τους, 23 χρόνια μετά τον θάνατο της αείμνηστης ηθοποιού και ο περήφανος μπαμπάς μοιράζεται καθημερινά με τους διαδικτυακούς του φίλους στιγμιότυπα από εκείνη, δείχνοντας πόσο έχει μεγαλώσει.

Γιατί πήρε το όνομα της ηθοποιού η Αλίκη Βουγιουκλάκη junior

Όπως είχε υπογραμμίσει ο Αιμίλιος Βουγιουκλάκης “ήταν η επιθυμία της Αλίκης να δώσω το όνομά της στην κόρη μου. Είμαστε πάρα πολύ συγκινημένοι. Ξύπνησαν ωραίες αναμνήσεις. Είμαστε πάρα πολύ χαρούμενοι. Να ‘ναι γερό το παιδάκι μας και όλα τα παιδιά του κόσμου. Είναι ένας τρόπος να την τιμήσουμε, που το θέλαμε. Είναι το μόνο κορίτσι στην οικογένεια, το επόμενο που έρχεται μετά την Αλίκη. Θέλουμε να συνεχιστεί το όνομα και ήταν και επιθυμία δικιά της. Εγώ ήθελε να γεννηθώ κορίτσι. Επειδή με βάφτισε η ίδια ήθελε να με βγάλει Αλίκη. Οπότε ήταν άγραφο χρέος που είχα από όταν γεννήθηκα”.

Μεγάλωσε η Αλίκη Βουγιουκλάκη junior

Μεγάλωσε η Αλίκη Βουγιουκλάκη junior


Πηγή

Διαβάστε επίσης: