Αξίζει 1 εκατομμύριο: Η σπιταρόνα των Μπόμπα-Τανιμανίδη στο κέντρο της Αθήνας έχει χλιδάτο εσωτερικό που μαγεύει

April 16, 2024

Αξίζει 1 εκατομμύριο: Η σπιταρόνα των Μπόμπα-Τανιμανίδη στο κέντρο της Αθήνας έχει χλιδάτο εσωτερικό που μαγεύει


Διαφ.

Ένα βίντεο μέσα από το καινούργιο του σπίτι με την Χριστίνα Μπόμπα, ανέβασε στο Instagram ο Σάκης Τανιμανίδης. Το ζευγάρι, μετακόμισε πρόσφατα σε νέο διαμέρισμα στο κέντρο της Αθήνας και ο παρουσιαστής του Dragons’ Den στον ΑΝΤ1, μας έδωσε μία γεύση από το σαλόνι τους.

Με ξύλινα πατώματα, πολύ μεγάλους χώρους, ένα υπέροχο γωνιακό καναπέ σε κρεμ, το μίνιμαλ ύφος να πρωταγωνιστεί, όπως και τα ιδιαίτερα φωτεινά χρώματα, το σαλόνι στο νέο σπίτι που μένουν πλέον ο Σάκης τώρα Πανίδης και η Χριστίνα Μπόμπα, είναι από τα πιο εντυπωσιακά που έχουμε δει.

Και οι κουρτίνες μάλιστα είναι στην ίδια φιλοσοφία, με ημιδιαφανές υφάσματα και επίσης κρεμ αποχρώσεις. Φυσικά, δεν μπορούμε να μην σχολιάσουμε την μεγάλη επιτοίχια τηλεόραση.

Δείτε το σχετικό βίντεο:

Χρώμα… σοκολάτας γάλακτος: Η Χριστίνα Μπόμπα έβαψε τα μαλλιά της στο καινούργιο καστανό που μόλις κυκλοφόρησε

Η Χριστίνα Μπόμπα διαθέτει αναμφίβολα κάποια από τα πιο εντυπωσιακά και υγιή μαλλιά που έχουμε δει στην ελληνική showbiz. Πλούσια, μακριά και βαμμένα σε μια ιδανική απόχρωση του καστανού, πολλοί απορούν με τα μυστικά που της επιτρέπουν να τα διατηρεί τόσο υπέροχα καθημερινά. Όσον αφορά το χρώμα, επιλέγει να ενισχύσει τη φυσική της βάση με ένα σκούρο καστανό, το οποίο είναι από τις κορυφαίες τάσεις για τα μαλλιά αυτή την άνοιξη.

Το χρώμα που προτιμά είναι το chocolate brown, ένας ζεστός τόνος του καστανού που κολακεύει εξαιρετικά το πρόσωπο. Αυτή η απόχρωση του σοκολατί είναι μια σταθερή επιλογή για τις μελαχρινές που επιθυμούν να εντείνουν τη φυσική τους βάση, προσδίδοντας βάθος και διάσταση στο χρώμα των μαλλιών τους και καλύπτοντας τα λευκά. Επιπλέον, θεωρείται ένα από τα πιο κομψά χρώματα της σεζόν, με πολλές διάσημες να αλλάζουν το ξανθό τους χρώμα μαλλιών για αυτή τη καστανή απόχρωση.


Πηγή

Διαβάστε επίσης: